reklama

Přemek Tejchman pořádá na Trutnov Trails závody

Autor: Keli, vydáno: 17.2.2017

Stejně jako počátku sezóny Michal Prokop, tak i v její druhé polovině pořádá další top enduro jezdec enduro závody. Přemek Tejchman a jeho Enduro Race – Trutnov Trails si v kalendáři vyhradil datum 20. srpna.

Místo konání je Přemetova domácí půda, okolí Trutnova a trailů v Trutnov Trails. Pokud neznáte, tak Trutnov Trails je s síť jednosměrných terénních stezek pro horská kola v okolí Trutnova v lokalitě Čížkových kamenů a Jestřebích hor. V současnosti nabízí cca 17 km přírodních single trailů různých obtížností. Trasy trailů jsou navrženy tak, aby byly zajímavé pro všechny kategorie bajkerů. Jak to na TT vypadá ukáže ukazuje následující video, část trailu Pod Jeskyňkou bude využita i pro závod.

Je vypsáno pět kategorií Junioři (12–18), Muži (19–39), Master (40+), Ženy a Elite, cena startovného je 400,– v online registraci, která startuje 1. dubna, počet startujících je omezen na 400.

Přemek na rozdíl od Michala svoje závody koncipuje jako dvoudenní, avšak sobota 19. srpna je určena pro trénink a v neděli 20. srpna se pojede na ostro.

Veškeré informace hledejte na facebookových stránkách závodu facebook.com/En­duroTrutnov

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí