Výsledkový servis 2017 #14 - Prokop vyhrává v Polsku

Autor: Keli, vydáno: 26.6.2017

Závodní víkend je za námi a zde je jeho výsledkové shrnutí.

Středoevropská enduro série Bielsko-Biała

V polském trailovém stredisku Bielsko-Biała je jel závod Enduro Trails 2017 zařazený do Středoevropské enduro série, díky tomu byla konkurence velmi silná a akci nevynechala ani česká enduro špička, která rozhodně ostudu neudělala, ba spíše naopak. V ženách 4. místo bere Jana Horáková, juncky vyhrává Vojta Bláha, v mužích ho napodobuje Michal Prokop a toho na třetím místě jistí Milan Myšík.

Kompletní výsledky zde.

Slovenský pohár Jasná 2017

Na Slovensku se závodní kolotoč Slovenského poháru přesunul na nejtěžší dráhu v seriálu do Jasné, a i zde byli Češi hodně vidět a nejen na stupních vítězů, ale i v péči Horské služby. Náročná dráha si vyžádala hodně úrazů a bohužel i vážnějších… No, ale nás zajímají především výsledky, takže ty pódiové: Masters patří Vlastovi Hynčicovi, v hobících druhé místo pro Petra Mikulenku, elita 2. Kissák Ondra Štěpánek, 4. Martin Lébl.

Kompletní výsledky zde.

Mistrovství světa kategorií Masters

Ani kategorii Masters není ochuzena o Mistrovství světa, letošní ročník hostila Andora, masterem se může stát každý jezdec starší 30 let a bez elitní licence, pro české barvy jsou mistrovství skoro vždý úspěšná, Rosťa Štencel (na fotce s vítězem jeho kategorie Michałem Śliwou) je vždy jedním z favoritů, ale letos se mu až tak nedařilo, letos to dalo až na 4. místo. Zato repre trenér Milan Suchomel si vyjel 5. místo.

Kompletní výsledky zde.

Crankworx Innsbruck DH

Sjezd na Crankworxu je vždy nejsledovanější, tradičně je silně obsazen a ani v Innsbrucku to nebylo jiné, z českých jezdců se do závodu přihlásili jen dva jezdci, Kuba Říha a Tomáš Šorejs. Kubovi jízda vyšla velmi slušně, dlouho si poseděl v hot seatu a nakonec získal 42. flek, Tomasss zalítl taky slušně, 123. místo!

Kompletní výsledky zde.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí