Video: na Carosello v Livignu otevřeli nejlepší trail

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 29.7.2017

Carosello 3000 tedy pravá strana údolí Livigna při pohledu od jezera je známá především svými flow traily, ale dnes se tam otevírá trail, který z trochu jiného soudku. Není to vyhlazený trailík, kde aby jsi kamínek pohledal, ale je to spíše klasický alpský trail, název nese nepříliš nápaditý – Enduro. Podívej se na něj na videu.

Přestože otevírá až dnes, měl jsem možnost si jej dvakrát projet a je opravdu nejlepší trail, který na této straně údolí je. Střídají se v něm prudké úseky, technické sekce, dropíky, skoky, ale i zcela neupravená místa, taková jaká najdete mimo bikeparky. Jeho parametry jsou: délka 1,6 kilometru a 248 metrů převýšení. Najdete jej mezi Coast-to-Coast a konec se napojí na dráhu H-Dream (Hutr).

Livigno patří k populárním lokalitám českých bikerů, pokud jsi tam ještě nebyl, zde máme několik článků o tomto italském středisku, které si ukáží „vo co gou“: Spotcheck: Livigno – bajkerský ráj na pomezí italsko-švýcarských hranic, Zapomeňte na skipass, v Livignu se jezdí na BikePass, Video: Livigno s Gaspim, Spotcheck: bajkování v Livignu s Gaspim – čtyři dny nestačily.

Další info o tomto, ale i všech ostatních trailech najdeš na www.carosello3000.com

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Maaca (whuut (a) stfu.cz) 29.7.2017 v 10:52

    No moc mě ta dálnice bez pěknejch klopek a bez skoků moc nenamotivovala.... podklad měkej - nedodělanej, a než tam dorazim, tak budou všude drážky, kaluže a rolety, to to nebudou ani žábovat?

  • profilová fotka Keli 29.7.2017 v 17:16

    Řekl bych, že to, co se ti nelíbilo byl přesně účel tvůrců. Nemá to být trail z bikeparku.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí