Giant Factory Off-Road Team na odpružení DVO Suspension

Autor: Keli, vydáno: 24.1.2018

Tovární tým tchajwanského výrobce Giant bude na svých kolech v letošní sezóně vozit odpružení DVO Suspension. „Znamená to novou fázi týmu,“ řekl Joe Staub, manažer týmu Giant Factory Off-Road Team. „DVO přináší kompletní podporu. Získáme neomezený přístup k jejich celému rozsahu inženýrství, vývoji produktů a tuningu, stejně tak i pomoc přímo na závodech.“

Všichni jezdci již absolvovali počáteční testy a nastavení, ale to podstatné se odehraje v březnu, kdy bude následovat kompletní testování s týmem techniků od DVO. Zakladatel DVO Bryson Martin uvedl, že spolupráce s Giantem bude na 100%, od XC přes enduro až po sjezd.

Sjezdový tým povede opět Marcelo Gutierrez, který se pokusí navázat na skvělé výkony, které předváděl v minulých sezónách, vypíchněme dvě pódiová umístění v roce 2017 ve Světovém poháru a popáté v řadě první flek na Garbanzo DH na Crankworxu ve Whistleru. V týmu jej doplní irský národního mistr Jacob Dickson a americký rajdr Eliot Jackson.

V barvách enduro týmu uvidíme Australana Joshe Carlsona a kanadského jezdce Mckay Vezinu, kteří se opět zaměří na Enduro World Series, kde se budou prohánět na Giant Reign Advanced.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí