Video: Matěj Charvát - Not always sunny in Finale Ligure

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 4.2.2018

Finale Ligure rozhodně patří mezi jedno z míst, kde se Evropan může skrýt před zimou a celoročně prohánět enduro bike. V posledních pár letech se sem díky EWS a celkově vzrůstající popularitě enduro ježdění sjíždí tisíce lidí.

Já sem poprvé navštívil Finale Ligure, potažmo San Remo a další nedaleké destinace tuším v roce 2007. Od té doby jsme tyhle místa navštěvovali i několikrát za zimu, abychom se udrželi v kondici a byli připraveni na začátek sezony. Od té doby tu přibylo stovky trailů (i když už předtím tam desítky byly)… a celkově se tyhle místa prostě hodně cyklisticky rozvinuly. Pokud patříte mezi ty, kteří by nejradši jezdili na kole celý rok, rozhodně doporučuju tohle místo navštívit.

Tenhle trip se dá rozhodně podniknout i hodně levně, takže se stačí jen domluvit s pár kámošema, nabalit kola do auta a vyrazit!

Pokud se vám to líbilo, dejte lajk a podpořte mě odběrem youtube kanálu. Něco se totiž chystá.

Díky a uvidíme se v příštím videu.

Matěj



Sledujte Matěje a jeho Vlogy na YouTube kanálu a nenechte si ujít novinky na jeho profilech na facebooku a instagramu @matejcharvat. Tohle není ještě zdaleka cílová destinace a čeká vás po boku Matěje mnoho dobrodružství!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí