Márty Brza ve Finale Ligure - nový bajk, nový tým

Autor: Márty Brza, kategorie: Video, vydáno: 5.11.2018

Do Finale jsme vyrazili s mým dobrým kamarádem a týmovým parťákem JOGIM SEMANCIKEM. S Jogim se už známe nějakou dobu. Strávili jsme spolu spoustu času společným trénováním. Jogi je neuvěřitelně zkušený a všestranný jezdec. Není mu cizí žádný jezdecký styl, jezdí na vysoké výkonnostní úrovni sjezd, enduro či 4X. Navíc je precizní a velice zkušený mechanik.
Po celém létu, kdy jsem v podstatě vůbec neseděl na kole kvůli zranění, jsem musel vyrazit někam do tepla a konečně se svést na sjezdovém kole a začít vše dostávat pomalu opět zpátky pod ruce. Veškerý ten prach a bláto pod kolama mého biku mne dosti chyběl.

Finale Ligure je skvělé místo pro tréning. Asi je zbytečné opakovat, že je zde neuvěřitelné množství různorodých tratí vhodných pro sjezd nebo čistokrevné enduro. Každý zde najde to své! Na rozježdění po zranění je to skvělé místo. Když bych mohl, nejradši bych tam trávil celou zimu. Zkrátka paráda a čistá radost z jízdy!

Co se týká příští sezony, pojedu za tým ALLSTARSRACING , který založil právě Jogi, který si dává comeback ke sjezďáku a se kterým máme společné plány na další závodní sezónu. V době mé rekonvalescence jsme pracovali na konceptu týmu a plánech pro příští sezónu. Závodní sezonu 2019 budeme společně objíždět Evropské a nějaké Světové závody. Jogi Semančik se o mě v podstatě bude starat v pozicích – manažer a coach, čehož si velmi vážím a těším se !

S materiální a technickou podporou nám pomáhají společnosti FLOWCYCLES, Levelsportkoncept a Milach. FLOWCYCLES naše biky vybavuje špičkovými komponenty FUNN a doplňky GRANITE DESIGN. FLOWCYCLES pro mne zároveň zajišťuje servisní a mechanickou podporu. Levelsportkoncept pro příští sezónu dodal helmy, oblečení a chrániče POC. V případě značky POC asi není potřeba zdůrazňovat, že jde o to nejlepší na současném trhu. Společnost Milach nám pomáhá na cestách skvěle vybaveným karavanem.

Dále máme v plánu věnovat se během sezony také natáčení, focení atd…, chceme dělat věci, který nás baví a také dávají smysl. No plánů je spousty, ale času málo, ale my to zvládneme !

Jezdit budu na kole TREK SESSION 9,9, který jsem už provětral ve FINALE a mohu říct, že jsem opravdu nečekal, že si na nový 29" formát zvyknu tak rychle. Kolo je mnohem stabilnější, parádně drží stopu a je neuvěřitelně hravé z čehož jsem byl dost překvapený, jediný problém, který jsem ze začátku měl, tak v zatáčkách a to tím jak jsou ty kola velká a kolo dlouhé, ale je to opravdu jen o zvyku, druhý den ježdění už mi to ani nepřišlo. Kolo má parádní průjezdnost terénem a už se nemohu dočkat příští sezony. Bike check mého nového stroje zveřejním co nevidět. Ještě dolaďují poslední detaily komponentové skladby.

Tímhle videjkem bychom chtěli poděkovat také svým rodičům a taktéž všem lidem a sponzorům, kteří nás podporují a fandí, díky moc !!!

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka Daniel Fabok 5.11.2018 v 19:32

    Jako sorry, ale nejsem asi jediný kdo opravdu není zvědavý na jakýsi "comeback" Mártyho, o sjezd tady člověk během sezony jen těžko zakopne a náhle nám naservírujete tuhle parádu ? Nezlobte se na mě, ale rád bych se tady dočetl věci ze světa, novinky, výsledky... kdyby jste měli postovat každýho kdo byl trénovat ve Finale nebo v Remu, byla by z toho encyklopedie :D a jako bonbon na závěr krásný příklad stereotypu dnešních videí, z celkového času jsem viděl 44 vteřin jízdy, která mě ani trochu ničím nenadchla... Sorry, ale absolutně bez nápadu a čehokoliv.. nuda.

  • profilová fotka Keli 5.11.2018 v 19:42

    Díky za názor, ale vždy jsme dávali prostor každému k prezentaci, kdo je schopen napsat víceméně souvislou větu a jeho příspěvek má aspoň minimální kvalitu.

  • profilová fotka Daniel Fabok 5.11.2018 v 20:11

    Díky za respektování názoru. Naprosto cením to, že dáváte lidem prostor k prezentaci, ale obsah výše pro mě osobně nemá ani tu minimální kvalitu. Video bych definoval jako výplatu většiny pracujících lidí. Stále čekáte, čekáte až nakonec něco přijde, ale stojí to totálně za ho*no.

  • anonymní uživatel Pepa 5.11.2018 v 20:11

    Nevim no. Fakt video o ničem ani pořádny ježdění.

  • anonymní uživatel pps 5.11.2018 v 20:17

    Faboda to pěkně vystihl.

  • anonymní uživatel Msh 5.11.2018 v 22:52

    Video je sice celkem o ničem a většina z nás ani neví kdo to je, ale nevidím důvod aby to tu nebylo. Dříve se tu vkládaly fotky... teď aspoň tohle a pro ty co ho znají to může být zajimavé. Na top videa, novinky a výsledky ze světa jsou zahraniční weby.

  • anonymní uživatel Pačes 6.11.2018 v 7:00

    Takové to, klasické,české,brblání v komentech:-)

  • anonymní uživatel Blbec 7.11.2018 v 10:37

    Muze mi nekdo vysvetlit, na co je dobre mit dvojkorunku v takovycg podminkach?

  • anonymní uživatel Roman 7.11.2018 v 11:20

    Za mě vidla v poho, asi zajíždí sjezďáka. Jet do tepla taky v pohodě. Ale takový ty Insta posty "top ježdění ve finále" apod. opět naznačuje, že s tim prostorem na ježdění u nás to je na štýru, ale to je zas ta o Darwinovi.

  • anonymní uživatel stofan 7.11.2018 v 19:58

    chalani, hlavne ze vas to bavi. nemal som zaujem tu robit ramena, ale toto mi fakt neda. na bike sa dostanem tak 2x za rok nemyslim si ze jazdim nejak dobre alebo nejake peklo, ale to co je na videu. a jeje, to fakt myslite vazne s tymi europskimi zavodami a svetovimi??? ma to vobec cenu? to by som si zasiel asi aj ja, ale s takouto technikou a urovnou jazdenia.... no neviem nevim, nechcete tie peniaze radsej investovat do mladych chalanov, pripadne na charitu?. Ale ako vravim, hlavne ze vas to bavi.

  • anonymní uživatel Jogi (Jogi.semancik (a) gmail.com) 9.11.2018 v 21:32

    Dakujem vam vsetkym za mile komenty , diky za podporu x) asi ste zvyknuty len na top triedu .ale Poviem vam ze som si uplne dobre zajazdil na biku ktory som tam prvy krat osedlal. Chceli sme sa podelit o zazitok a priblizit vam dalsom prispevku komponenty .To co som tam zazil tam zachytene nieje .Toto sme natocili sami zo stativu v miestach kde sme to vedeli prenasat . Rad sa povozim aj s Vami kamarati . 2 wheel’s dirt

  • anonymní uživatel Jogi (Jogi.emancik (a) gmail.com) 10.11.2018 v 10:30

    Trosku som este rozmyslal a nedalo mi , Marty je jeden talentovany jazdec v juniorskom veku ktory uz dosiahol pekne vysledky. Cakal som ze v CR sa podporujete ako aj my na SVK a ze bike je pre vas to co robite pre radost a spaja vas . Aj ja sledujem novinky a svet v bikoch ale aj to co sa deje okolo mna na domacej scene . Podporujem mladych ,trenujem ich a casto do nich davam cas aj moje zarobene peniazky aby som pomohol . Staviam trate ,drahy a servisujem im bikes .Otazka je co robite vy preto aby sa nam dobre jazdilo a trh rastol v prospech nas vsetkych? Marty rozhodne na europsku uroven ma a ja ho v tom rad podporim ako coach , manazer a hlavne partak. Co sa tyka mojho jazdenia je uz pre radost a vasen spojena s pracou. Po 23 odjazdenych sezonach v sedle biku je toto radost sprevadzat mladeho jazdca na tychto podujatiach a byt mu podporou! Tak ze vam dakujem za pozornost a prajem vam krasny bikovy den x)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí