reklama

Video: MRSN v Rajchu - Solden a Serfaus Fiss Ladis

Autor: MRSN, kategorie: Video, vydáno: 3.12.2018

Márošák měl letošní sezónu poznamenanou zraněním hned z kraje, to ho trochu přibrzdilo, ale nezastavilo. Jak se dal do kupy, tak nezůstal jen na rodné hroudě a vyrazil i do zahraničí. Do Rajchu, do Rakouska, do Soldenu a Serfaus Fiss Ladis.

V Čechách je tolik bikeparků a lokalit, že to dá na celou sezónu. Jsou však chvíle, kdy si říkáš, že je čas se plácnout přes prdel, posunout a překročit hranice i rutinu.

Bike Republic Solden

Není to první návštěva ba ani poslední, ale do bikového nebe ještě schody nestoupají. Celej areál lahodí oku ve velkém stylu. Ledovce, louky, jezera, ovce a po prvním heatu i jízdě. Bikepark je rozmístěn mezi tři lana. Všechny, ale nabízejí jen nekonečnej singlflow, kterej viděl plynulost jen z taxíku. Dvě neverending jízdy a žaludek je přesycen. Zbývá čas na experiment či ilegál, kde možnosti se najdou. Znát kudy cesta vede či naslepo nastřelit nebo se přímo napojit na lokála. Zkusili jsme vše a klaplo to!

Večer u ohně padla volba výběru na protější stranu. Tam hraje prim lidský pohon a jedna jízda je satisfakcí pro naší potřebu. Bylo to v pořádku, ale u nás se lepší místa k ježdění určitě najdou…

Serfaus Fiss Ladis

V Dolekopu propraný park je další volbou. Přesun obytkou o 100km, po cestě Aqua Dome a Klettersteigen ferrata dělají velkou radost. Bikepark ale ne. Po sezóně úplně rozbitý a neupravený. Každý si prý najde to své, ale já sem ho nenašel. Odpoledne padá volba na vedlejší resort, kde flow traily rostou před očima. Je to jen o jedné dlouhé jízdě a do další se nám nechce. Čtvrtý den je čas na back country. Nekonečná hřebenovka s bikem na zádech a slaňováním byla cestou k sebedestrukci a rozhodlo to o naší cestě zpět do nížin…

Díky spoluletcům Orimu, No Controlovi, Štepánistkovi a lokálům ze Soldenu. Bylo to silný, bylo to pěkný a nebylo to zadarmo!
GoPro edit a text: Mrsn
Music: Brandy Row, The Peacocks

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel solden (sem myslel) 4.12.2018 v 9:13

    ze je zajimavejsi.....

  • anonymní uživatel Mrsn 9.12.2018 v 12:45

    Zalezi na uhlu pohledu, ale shodl sem se na tom i s lokalama. Pry se 2019 bude stavet DH ve stylu SP.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí