Když ji miluješ, musíš to hrotit... Bikerally!

Autor: WBS media - Haff, vydáno: 3.4.2019

Další bajkový závodní rok startuje a čeká nás jedno jubileum za druhým. Náš seriál nesl v názvu za celou dekádu několik generálních partnerů. Do té letošní desáté sezony vchází s úžasnou, přátelskou podporou firmy Gergel s.r.o.

Když už děláme bikerally, tak nemůžeme opomenout i jubilejní ročník rallysprintu Kopná, který se jezdí už dvacet pět let! Propojení s rally je jednoznačné. Časomíra bikerally má na starosti v ME rally komunikaci mezi promomotérem (Eurosport) a posádkami. I zde je všeobecně znám jako Pluto. Zdeněk Bělák se rád vrací zpět k historii a šéfuje krásné history vozy nejen při Barum rally. Profesionální záchranář Adam Nedbálek je sám enduro jezdcem a tak je se svou motorkou nejrychlejším zdravotníkem v lese. Má maličkost (Haff, pozn. red.) něco napovídá a nakecá i když nic neví.

Fotografové jsou na celý článek, těch se vystřídalo nespočet a všichni prostě milují rychlost a kola, takže je potkáte všude, kde je adrenalin. Jedno jméno nám zůstalo věrné, i když naše disciplína neoplývá legínami a vůní benzínu – Jirka Laštůvka si zaslouží tupláka. Mezi závodníky máme hustou řádku bikerů, co vyžadovali větší rychlost a více kol… Erik Cais, Lukáš Nášel, Adam Březík a další.

Vývoj člověka jde postupně. Fanoušek. Závodník. Dříč. Sponzor. To se týká několika nových jmen firem, které nás podporují a řídí je bývalí dravci z WBS… David Pala – Úklid Zlín, Martin Pešl – Pila Pešl, Pavel Vyoral – Pošta bez hranic a Elektrosystem Zlín. Všem velké díky.

Co vše uvidíte v Otrokovicích? Hrůzu věcí:

  • Chceš-li být jako my zajímá tě vše co je ZDE
  • Finanční odměny nalákají snad ty nejlepší jezdce a ti si odnesou v absolutním pořadí a v kategorii žen celkem 16 tisíc korun.
  • Velkou atrakcí zdarma a odtajněným překvapením bude pro všechny nafukovací horolezecká stěna Capri-Sun.
  • Rovněž zdarma Capri-Sun Bikeškolka, kde si vaše ratolest může půjčit kolo, přilbu a za dozoru instruktora a vás, může zařádit na připravených překážkách, které díky podpoře doznávají postupně změn na kvalitě.
  • Dva ředitelé měli stejný nápad? Radim i já jsme zakoupili vratné kelímky a tak v Otrokovicích poprvé v historii budete mít možnost všichni pošetřit přírodu a snížit množství odpadu. Čepované teď dostanete do vratného kelímku ? Bikecore OE a nebo si můžete zakoupit talisman kelímek série WBS (nevratný pro tento závod). Vše za 50 káčé.
  • Pro dobrou věc bude tombola, se spoustou věcných cen. Její výtěžek bude předán klientům Otrokovické Naděje.
  • Na všechny čeká soutěž v přezouvání plášťů Hutchinson. Kdo byl na premiéře ví, že je to přísná akce plná adrenalinu a show.
  • Novinkou bude i nový komentátor Peca Mach a tak si starší verze mluveného slova zase ?zazávodí?
  • Nemůžeš být na závodě Bikecore OE bez Lhotského cigára jak noha (nebo dvě ruky) přímo z udírny.
  • Na čepu do talismanu Velkopopovický Kozel.
  • DJs z okolí Otrokovic mají tento podnik zažitý, jako otevření jarní beat sezony a tak se nechte utlouct nebo unést dle stylu, kterých je v tento den nepočítaně.
  • Za pár kaček samolepky WBS na SPZku nebo na přilbu či kočár (Palič, Červas, Sáček a další)
  • Trička jak závod Bikecore OE tak seriálu WBS za příznivou třístovku.

Jako nejtučnější štýlo promoušn na bikerally jak to vidím já, jako HLEĎ!!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí