Video: Schley & Gracia - Roots of Progression

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 10.4.2019

Začíná nová sezóna a německá značka ABUS přichází s dvěma novými akvizicemi. A nejsou to jen tak ledajaké, jedná se o dva výjimečné jezdce. Jsou to Richie Schley a Cedric Gracia. Ti budou na svých hlavách od nynějška nosit přilbu ABUS MonTrailer.

Ve videu Roots of Progression se oba svěřují s tím, co je žene kupředu. Progres je cíl, který nás spojuje. Jezdci věnují většinu svého času tomu, aby se zlepšili a to jak fyzicky, tak technicky. Aby mohli ze své jízdy vytěžit co nejvíce, ať už jde o dosažení dalšího vrcholu, zajet rychlejší čas nebo prostě jen zažít víc.

Pro ABUS je hnací silou pokrok v oblasti každodenní bezpečnosti a zabezpečení. Pro rodinnou firmu s více jak 95letou historií je úspěch definován vizí zakladatele Augusta Bremickera a jeho synů. Tradice, vášeň, dědictví společnosti prosvítá ve všem, co dělají.

Richie Schley a Cedric Gracia přináší do ABUSu mnoho zkušeností. Zkušeností od jezdců, kteří hluboce přispěli do historie horské cyklistiky a jsou nedílnou součástí formování sportu.
Richie byl jedním z klíčových průkopníků freeridingu, byl nedílnou součástí Froriders, první skupiny jezdců, která v 90. letech začala skutečně posouvat normy bikového světa. Jeho ikonický Schleybletop, jeho signature trik se mnozí dnešní jezdci stále snaží opakovat.
Cedric je široce známý pro testování hranic a posouvání hranic sportu, ať už jako vítěz Rampage nebo jako bývalý závodník Světového poháru v sjezdu.
S dlouholetými zkušenostmi vědí oba jezdci přesně to, co chtějí od výrobků.

„Jsme nesmírně rádi, že můžeme spolupracovat s Richie Schley a Cedric Gracia. Nabídli jsme jim vstup do vývoje produktů a možnost zastupovat naši společnost. Je skvělé, že se stanou součástí rodiny ABUS. Jsme nadšení a těšíme se, co přinese budoucnost,“ říká Philipp Richter, ředitel marketingového managementu společnosti ABUS.

Více informací o ABUS MonTrailer ACE MIPS. Pokud by vás zajímaly lokality z videa, tak video bylo natáčeno na jihu Francie, blízko oblasti Digne-les-Bains a v tamním blízkém EVO bikeparku.



Foto: Piotr Staron

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Tomáš 10.4.2019 v 12:23

    Cedrik je furt vzor, ne nějaký upjatý ježdění bez srandy a strašně vážně, jak se dost borců chová, tak ahóóój na trati:)

  • anonymní uživatel Jerry 10.4.2019 v 12:30

    Tyvole, bába neni doma, tak dědci řádí jak za mlada:-DD to mě poser...

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 10.4.2019 v 14:29

    Co je to za rám co má Cedric? Je to Forestal?

  • anonymní uživatel bok 10.4.2019 v 15:25

    Pedro Sanchez: ne tohle je Production Privee

  • anonymní uživatel bok 10.4.2019 v 15:30

    Pedro Sanchez: ha sorry, neni

  • anonymní uživatel bok 10.4.2019 v 15:35

    podle mě pořád hightower

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 10.4.2019 v 20:58

    Jo, vypadá to jako SC. Zmátl mě ten "prototypový nástřik" bez loga :)

  • anonymní uživatel Tomáš 11.4.2019 v 11:59

    Jerry: nejezdiš na Zbraslav, potkal jsem tě asi na svym červenym RB Banditu...

  • anonymní uživatel Jerry 11.4.2019 v 12:03

    Tomáš: EE, párkrát jsem byl na točný, ale to bylo ještě na studiích a to už je ňákej pátek...jezdil jsem spíš do Kunraťáku,ale většinou sám...Nejspíš shoda jmen;-)...

  • anonymní uživatel Tomáš 12.4.2019 v 10:01

    Jerry:jasný:)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí