Blinduro Clinix - doplňkový program na Blinduro 500+

Autor: Blinduro, vydáno: 2.5.2019

Blinduro 500+ se už za dva týdny vrátí do Lipna nad Vltavou a okolí. Potřetí a tentokrát na tři dny. Dva dny na oči. Tři dny zážitků. Pro začátečníky i ty zkušené.

Program otevřou už v pátek odpoledne Blinduro Clinix neboli trojice různě zaměřených kurzů pro menší skupiny zájemců pod vedením zkušených lektorů. Našich přátel.

K Blinduru na nových trailech v šumavské hrabance servírujeme poprvé také doprovodný závod Blinduro Air DH na červené bikeparkové trati načasovaný tak, aby ses v sobotu odpoledne nenudil/a.

Kšiltovky Blinduro 500+

Jsme dvě. Kšiltovky. Síťovky. Ségry od Merch4U. Nejsme pro každého. Jedeš Blinduro 500+? Pak můžeme být tvé! Obě. Nebo jedna. Kterou si vybereš? Stačí kliknout na fotku své vyvolené. Máme ale své podmínky…

  • Objednáš do 3. května
  • Zaplatíš 390 Kč kartou
  • Vyzvedneš na Lipně při registraci

BLINDURO AIR DH

BLINDURO AIR DH je samostatný závod. Pro blindurist(k)y. I ty ostatní. Pro tebe! Máš tři hodiny. Tři jízdy. Červenou trať pro sebe. Nejlepší jízda rozhodne.

Bikepark Lipno je ti k dispozici na celý den. V ceně startovného 500 Kč je zahrnutý jednodenní bikepass v hodnotě 440 Kč!

Nebo můžeš sobotní odpoledne prosedět v depu u auta…

Sobota 11.5. od 16:00

>>> REGISTRACE

FRBIKES TRAIL TRIP

Toto je Schwara. Z profilu. Empatický sympaťák. Budějovičák. Stopař lipenský! Není to jen tak něčí švára. Tvůj může být! Aspoň na jedno odpoledne. Ukáže ti cestu rájem. V okolí Lipna. S ním poznáš, co neznáš!

Pavel Schwarz společně s Dominikem Pufferem (video!) povedou FRBIKES TRAIL TRIP po svých oblíbených trailech v okolí Lipna.

V pátek 10.5. od 14:00

>>> REGISTRACE

ROB TRNKA TRAIL PICS

Tohle je náš Rob. Autor videí. Domestikovaný Krušnohorec. Víceméně. Fotograf. Stoprocentně! Má totiž magické oko. Dvě. Ten ví, jak držet úhel. A tebe nechá opisovat. Trochu.

Když budeš mít štěstí a vezme tě do svého fotokroužku ROB TRNKA TRAIL PICS.

V pátek 10.5. od 14:00

>>> REGISTRACE

KILL THE TRAIL kurz

Nepřizabij sebe. KILL THE TRAIL . Připoj se k enduro rozcvičce před závodem s Edou Šešulkou a Filipem Švrčkem z dolekop.com. Individální výuka je vhodná pro všechny jezdce, od úplných začátečníků až po zkušené střelce. Tvoje jízda bude jistější, rychlejší, přitom bezpečnější a především zábavnější.

V pátek 10.5. od 14:00

>>> REGISTRACE

dolekop.com TIRE TALK

Magistr Keli je krotitelem zdivočelých d:kids. Všechny zná. Všude byl. Aspoň dvakrát. Na všem jel. Všechno zkusil. I Blinduro. O všem napsal. A pořád má co říct. I tobě. O pláštích. O vložkách. Nenech si ujít povídání na toto žhavé téma dolekop.com TIRE TALK.

V sobotu 11.5. od 20:00

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Tonda Kračman (tondakracman (a) gmail.com) 4.5.2019 v 9:31

    Ahoj. To ty dopňkové akce budou skoro všechny v pátek od 14 h? To je snad škoda...

  • anonymní uživatel Zdeněk Pól (polzdenek (a) gmail.com) 5.5.2019 v 16:30

    Ano Tondo, Blinduro Clinix se uskuteční v pátek odpoledne. Je nám jasné, že většina lidí bude v pátek v zaměstnání nebo ve škole. Za rok bude ale v pátek volno, takže si to letos v klidu vyzkoušíme s menšími skupinami, abychom byli připraveni na třídenní Blinduro 500+ 2020.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí