Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel jezdec23 23.4.2020 v 14:11

    starým nemohoucím nemocným a bukvicím

  • anonymní uživatel Janek 23.4.2020 v 14:32

    no vono to má svý limity, nechci to, nepomlouvám to, jen doufám, že to na kolo nevyžene víc buzíků

  • anonymní uživatel kingof dirt 23.4.2020 v 14:50

    @Janek: vyzene, hlavne tech co na to maj prachy a velky ego :-))), potkavam jich na projizdkach cimdal vic :/

  • anonymní uživatel David 23.4.2020 v 17:22

    Pánové Jezdec23 a Janek, co má sexuální orientace společného s tím, jestli člověk jezdí, nebo nejezdí na elektrokole? Předem díky za objasnění :-)

  • anonymní uživatel Hanzys 23.4.2020 v 18:48

    vy tu přírodu fakt dojebete a elektrokola k tomu jen napomáhaj svým ekologickym přístupem

  • anonymní uživatel whatever 23.4.2020 v 21:01

    Nechápu moc název toho videa. Tohle je jen reklama na ebike od ctm. To, že jezdí na ebiku, je naprosto irelevantní. Bori prostě umí... stejně jako Fabio sjel x-linu nebo co to bylo na tom verglu, s kterým jezdí báby na vesnici na nákupy, minimálně stejně dobře nebo i líp, než většina lidí na mtb.
    E-bike pro starší nebo nějakým způsobem hendikepovaný lidi cajk, dopravní prostředek do práce cajk, v alpách s 1500 m převýšení - proč ne, stejně se všichni tahaj na laně. Jinak je to jen lenost. A jak píše Hanzys, akorát se tím dojebe příroda. Tohle už není moc rozdíl oproti krosce, ty už navíc taky dělaj elektro.
    Dobře, že to na rychlebkách zakázali. Chceš to jet 4x za den? Jeď, ale za svoje.
    Mám známýho jen s jednou nohou a na mtb jezdil do 50ti, žádnej ebike. Protože chtěl a stálo mu to za tu dřinu.

  • anonymní uživatel PTBack 23.4.2020 v 23:05

    Na kopci, na kterej pravidelně jezdím, potkávám pravidelně věkem už dědu, co to nahoru drtí na jakýmsi silničním mtb hybridu. Žlutej dres, helma pochopitelně žádná a drtí. A tak se vždycky pozdravíme, protože s Ním mám něco společnýho.

  • anonymní uživatel Jan 23.4.2020 v 23:14

    proč je to v rychlebách zakázaný? Jak to ničí přírodu? jen mě to zajímá...

  • profilová fotka Vencik 24.4.2020 v 7:13

    Jan: protože to není krutohostopřísný

  • anonymní uživatel Kuna (Kun (a) zpudy.cz) 24.4.2020 v 7:42

    Like, sledování a prst do čokodirky by nechtěl za 5,5h natáčení :D ?

  • anonymní uživatel Milda 24.4.2020 v 8:15

    Jan: Na Rychlebkách to zakázaný není... Ani to nejde zakázat. Jen tam prostě elektrokola nejsou vítaný... Vem si že normální kolo to nahoru vyjede tak max 5x za den. Na ebiku to sypeš jednu jízdu za druhou = víc se to vyjíždí = víc údržby atd... Kolikrát se mi stalo že na Wiesnerovi na mě docela hnusně e biker tlačil (většinou teda Polák), protože chtěl bejt už už nahoře.... Málem jsem se polámal smíchy když mu to přidalo boost ve vracáku a skončil na prdeli a kolo někde mezi šutrama.... Lidi nebuďte sra*ky a koukejte jezdit na normálních kolech... Ečko je pro důchodce...

    Jinak teda taky moc nechápu video... Reklama?

  • anonymní uživatel Eva 24.4.2020 v 8:28

    Milda:evidentně špatná reklama

  • anonymní uživatel Roman 24.4.2020 v 8:44

    Týpek ho hustě drží pod krkem.
    Naštěstí jsou E čkaři v 95% někde na cyklostezkách a na ty těžké traily nám nelezou. Ale, že jsem jich potkal, když jsme jeli minulí víkend na bikepacking a občas využívali cyklostezky.

  • anonymní uživatel jezdec23 24.4.2020 v 8:49

    David: to vědí jen bukvice, ale vyvrátit to nelze

  • profilová fotka Pavel 24.4.2020 v 14:24

    Jen by mě zajímalo, tady od chytráků, jestli jsem či nejsem bukvice, když mám dh kolo, enduro kolo, dirtové kolo a e-bike... a jezdím na všem. A těm kecům o (ne)dřině se fakt už jen směji. Kde pánbůh ubral na intelektu, tak tam je každé vysvětlování marné. Myslím, že spíš než problém se sexuální orientací u vlastníků e-bajků, je o dost větší problém s egem u spousty těch, kteří ho nevlastní...

  • anonymní uživatel jezdec23 24.4.2020 v 14:54

    Pavel: nebreč tady ty bukvice a kup si ještě silničku ať si můžeš našponovat prdel do elasťáčků... já ego vlastním

  • anonymní uživatel Elektronik Supersonik 24.4.2020 v 14:58

    to ze na elektrokola postekavaj 50+ ziletkari na bike-foru, to by clovek taknak ocekaval, ze se k nim pridaji i zaprisahli xcckari tamtez, dobre dejme tomu, ale ze se najde spousta podobnych idiotu i na dolekopcom, kde by clovek cekal mladsi/gravity oriented/vice open minded publikum (vyjma ultra konzervy adose samozrejme), to skoro az zamrzi

  • anonymní uživatel PTBack 24.4.2020 v 15:46

    V životě jsem neviděl nikoho, kdo by vážně na kole uměl anebo se dost snažil a dost ho to bavilo a měl by ebike. Fakt v životě ne. Krom výjimek co to dostali od firmy ale i Ty jsem v lese viděl jen na normálním kole. Jediný, koho na tom dost vidím, jsou tlustoprdi v zářivejch kompreskách v trail centrech, kam se občas zajedu příjemně pobavit. Takovýhle typy naštěstí ale na spotech v lese nepotkam.

  • anonymní uživatel Džikus 24.4.2020 v 17:51

    Hey ku-va... věnujte se rači stavění pořádných trailů, a ne tady meditovat o pitchovinach. Každého věc na čem jezdí.
    Hlavně ať j epo čom jezdit :-):-):-)

  • anonymní uživatel Djs 24.4.2020 v 20:53

    Klučina dostal od svého sponzora ebajk, ať tomu udělá reklamu..nic víc bych v tom neviděl.

  • anonymní uživatel Honza (kasparmelichar (a) baltazar.cz) 24.4.2020 v 22:29

    Džikus: A ty traily stavíš?

  • anonymní uživatel modryorangutan 24.4.2020 v 22:42

    elektronik: tvl úplně moje slova, tady člověk fakt čeká mladý, liberální, progresivní lidi, který nediskriminujou menšiny apod. Hoši jste ve 21. století nadávat homosexuálům je fakt trošku stupidní nemyslíte si? Navíc nechápu co je na tom divnýho, jako když potkáš hezkýho kluka tak ho pokouříš a pak zase šup domu za přítelkyní, cestou fikneš pejska a babičku co jde domu z večerky, žiješ jenom jednou, tak jakýpak copak. Už od dvanácti si říkám, že začnu cvičit jógu, abych byl pěkně ohebnej a mohl si ho sám sosat, ultimátní zjednodušovák, nepotřebuješ přílekyni ani ruce, to je jako, když vyměníš 2x9 z 1x12, aaaa úleva. Nechápu co se s naší generací děje, ještě v devadesátkách to každej strkal do jakýkoliv díry co viděl žena/muž/zvíře/spodní rámová trubka/výfuk a teď se z nás snad stávají zapřísáhlí katolíci, sex až po svatbě a pouze jednu ženu za život? Ebiky taky nemusim, pokud nejsi nemohoucí, tak nechápu. Jako sranda dobrá, ale ztrácí to tu pointu, když řádit, tak motorku, když makat tak normál kolo. Jinak argumentace, že se u toho přece nadřeš stejně jako na nromálnim je mimo. Kdo se chodí na kolo nadřít? Na kolo jdeš proto že je to tvůj lifestyle, chceš něco vidět, vyjet ten kopec lepší lajnou než minule, vypadnout z domu. Kdo se chce nadřít tak štípe dřevo. Elektrokolo je jako sex s kondomem, je jedno do koho/čeho to strkáš, ale je to takový ochuzený o tu zábavu, nadřeš se stejně a uděláš se stejně vo tom žádná, ale zábava je fuč...howk.

  • anonymní uživatel modryorangutan 24.4.2020 v 22:52

    ps: naprosto s přehledem největší trend zahraničního světa je fenomén "shemale", tak až zase budete mastit u pornhubu, tak na to mrkněte hoši, kam se svět ubírá a co vy tady máte za kompexy, je třeba se trocha posunout.
    Pss: očekávám, že za pár let být heterosexuál bude dost out, tak kdyby to četl nějakej hezkej kluk, co má výkonnost na kole VO2max 62 a bude se mnou chtít jezdit do konce života, než umřeme, nebo nás sejmo skinheadi, tak pište, beru i přešaltrovaný kluky a holky, taky super, pokud se necítíš být ani jedním pohlavím, nebo naopak máš obě pohlaví. Pokud si shemale s pořádnou výbavou, tak budu klidně tvůj sklepní otrok, díky za zprávy

  • anonymní uživatel modryorangutan 24.4.2020 v 22:55

    pps: nojo Ádoše jsem dlouho neslyšel, žiješ ještě chlape? Nějakou radu do života bych potřeboval :))

  • anonymní uživatel Figo 25.4.2020 v 9:59

    Dovolím si ti ji dat místo Adose. Měl bys méně navštěvovat ten porhub očividně.
    Možná zjistíš, že pak nemusíš za vším hledat pich.

  • anonymní uživatel Tomáš 26.4.2020 v 7:27

    Myslím že zřízení webu e-dolekop.com by lecos vyřešilo.

  • anonymní uživatel Ádoš 27.4.2020 v 9:36

    2 státem hájený opičák

    no u mě furt stejný, moc ti neporadim. Za mě e-bike na DK prostě nepatří. Má to u veřejnosti strašně špatnou reklamu. Vem si že dobrých 90% majitelů e-biku jsou důchodci, lidi, co maji nejlepší roky za sebou, za to slušnej bachor před sebou, no a pak takový ty divnolidi, co se chtějí někam začlenit, ale celej život jim to moc nejde - a pár promile (ano promile) bajkerů, co si to koupilo pro srandu králíkům.

    Občas když za nima chvilku jedu (než je rychle předjedu :-D), tak jim koukám na lejtka - buď koukáš na sádlo, nebo na nožičku jak z Dachau (samosebou, že lejtko musí mít kérku, i když typan vypadá, jak kdyby byl 5 let na piku a je kost a kůže)

    Tohle kluci neporazíte - e-bike se zakope kvůli samotným uživatelům. Drtivá většina z nich jsou prostě nesportovci, nebo lidi vyššího věku, těch pár promile rajdrů, co sem tam natočí hustokrutěpřísný video na YT, kde dokazujou, že s E-bikem to v Gravity taky jde + ti ostatní bikeři, co uměj jet na BMX, silničce, sjezďáku i éčku - ne, ti to nezachrání, je jich málo. Zašlape je majoritní většina skupinek, kde je v čele peletonu Jimmy a zezadu to jistí jeho věrnej parťák Timmy.

    Na rodinnou rekreaci proč ne, ale srát to do bajkparků, ilegál trailů, národních parků atd. je prostě kontraproduktivní zhovadilost. Fyzicky na dně z toho seš jen když ti dojdou baterky, pak je to opravdu za trest, ale jinak bych z toho desetiboj nedělal. Dyk ti pomáhá elektromotor.
    Mír a láska

  • anonymní uživatel Honza 27.4.2020 v 9:56

    Hele, eckari, proste se smirte s tim, ze pro namalou skupinu bajkeru ste liny buzici, stejne tak, ostatni bajkeri, se musi smirit s tim, ze venku budeme potkavat sposutu linyh buziku na emotorkach. Jasne,jezdej na tom i duchodci,to je v klidu. :-)

  • profilová fotka Pavel 27.4.2020 v 15:46

    Ádoš: trochu bych Tě opravil... nějak jsem nezaregistroval, že by ebajky měly strašně špatnou reklamu u veřejnosti. Jestli mají někde špatnou reklamu, tak u zakomplexovaných jedinců, kteří toho na kole moc nedokázali, hrozně by chtěli být drsňáci, což jim na kole nejde, tak jsou drsňáci aspoň na internetových diskuzích, kde označí majitelé ebajku lenochem a bukvicí...

    jezdec23 a jemu podobné jelita: milej zlatej, ego určitě máš, ale očividně s ním máš docela problém. Jestli to číslo za Tvým nickem značí Tvůj věk, dalo by se to ještě pochopit, je dost možné, že z toho vyrosteš... Pokud chceš tím číslem dát najevo své sympatie k free techno kultuře, tak to asi vypovídá o Tvém intelektu. Silničku si koupím moc rád. Je to totiž skvělá věc na fyzičku, nebo když se chceš projet na kole, když je třeba venku hnusně. A nebo když prostě jednoduše nechceš jezdit po lese. A i když na ní budu jezdit v normálních dh kraťasech, nevidím důvod, proč se někomu posmívat, že má na sobě elasťáky. Na silničce jezdí většina kluků, co v gravity disciplínách něco dokázali, že to jsou pro Tebe bukvice, to opravdu vypovídá jen o nějakém Tvém komplexu.

    Gravity disciplínám se závodně věnuji od roku 1996, to tady většina těch rádoby drsňáků v diskuzi plavala fotrovi v koulích, slintali do bryndáčku nebo nožkami kmitali na odrážedle. Po desetileté pauze, kdy jsem lítal na krosce, jsem se před pěti lety opět vrátil k ježdění na kole a závodění a co mě po té pauze nejvíc dostalo, tak kolik tento sport na sebe nabalil nejrůznějších pózerů a chytrolínů na internetových fórech.

    Krásný příklad toho, o čem tady píšu, byl když jsem přijel na svůj první závod po té dlouhé pauze, na Svatohorský downtown. Přijedu na parkoviště pro jezdce, všude hrozně "cool borci", všichni nejvíc značkové cool hadry, samozřejmě všichni nejvíc potetovaní, to přeci musí být... Party stany udělané jako depa, odevšad se ozývaly drsňácké řeči. Na startu si ze mě dělali kozy, že vypadnu ze svých děravých kecek (protože kdo nemá cool 5.10, je přeci looser). No a pak se tihle cool šulínci nestačili divit, jak většině z nich natrhl zadek někdo o 15 let starší, v děravých keckách.

    A úplně stejně to vnímám tady. Blbečci, co hovn* dokázali, tak si akorát svůj komplex léčí urážením druhých. Když jsem venku na kole, tak mi je úplně fuk, na čem a v jakém oblečení potkám někoho jiného. Každopádně na idio*y člověk narazí všude. A je úplně jedno, jestli jede na silničce, ebajku nebo super dh kole. Bohužel nejvíce idio*ů ale potkávám právě na těch kolech neelektrických... Jak v reálu, tak na internetových diskuzích.

  • anonymní uživatel jezdec23 27.4.2020 v 15:56

    Pavel: projel jsem ten tvůj homobrek a viděl slova jako: věk, techno, intelekt, komplex... a jen dodám - neber se tak vážně nebo si těma svýma slohovkama sám přivodíš komplexy.... nikoho to tu nezajímá a lidi co něco dokázali už vůbec ne... už z toho nevyrosteš ale třeba by ses na to mohl jen vysrat -TOPÍŠ SE TU JAK HUMR VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ-

  • anonymní uživatel Lenny (lenny (a) lenny) 27.4.2020 v 18:28

    Krásně to tu vystihl pavel, ačkoliv tak nesouhlasim s ebikama jako s kolem, ale s motorkou ano. Nicméně pokud mě to nebude nikdo nutit ať si třeba lítá na koberci. Je pravda ale, že nedávno pod kopcem jsme potkali borce s e-nikolaiem, pupek kilometr před sebou, ani nepozdravil, hned se k nám měl a chrlil na nás odborný termíny, působilo to asi jako když se v americký komedii snaží policajt infiltrovat gang. Působilo to směšně. Ale hlavně byl otravný..a neni to jediný podobný setkání. proto je nemám rád. jsou otravný jak jehovisti.
    ale....souhlasim s pozérama na kole, a nejvícero kolem prahy. jak nemáš kolo za kilo, vybavení od poc a 5.10 adidasky, tak jsi jen nula. to že se ti pak pletou protože se nechtěj umazat, nedejbože odřít drahý kolo který po pár měsících zase budou prodávat , o tom ani nemluvim.
    A downtown? hahaha..tyhle závody na blbečky působí jako sladký v létě na vosy. tam se můžou vytahovat se stackem, reachem, low geo, triplsidem insidem debilsaidem a čim všim, ale stejnak jsou vyklepaný když to jakžtakž docmrndaj dolů..
    holt trail guide skupinky tohle nedomrdlo chrlí ve velkym..nejlepší je pár věrnejch companeros a nepřidávat se, jezdit sám. Elektro je zase jen další level kola...špatným ho dělají až jeho majitelé, stroj za nic nemůže..

  • anonymní uživatel Jezevec23 27.4.2020 v 18:35

    Krasne jste se hoši ukázali, jak vypadají komplexy... a vůbec tu nejde o orientaci... úžasné

  • anonymní uživatel Ádoš 27.4.2020 v 18:51

    2 Pavel

    vypadlo mi tam slovíčko "aktivní" veřejnosti - od BMX, přes silničky a XC až k enduru a DH. Nejsem zdaleka sám, komu se to v chráněných oblastech atd. nelíbí. Stačí si pročíst občasné diskuze na bikeforu - tamní komunita to taky přijímá spíše negativně.
    Pokud jsem pro tebe zakomplexovanej jedinec, kterej neumí na kole, proč ne, máš na ten názor právo, ale možná bychom mohli nejdřív někde zajezdit - snad nezlomim toyovsky rám 300 metrů od startu jako na letošní Číně :-D

    E-bike se za mě svojí koncepcí nehodí k masovému rozšíření v gravity, alpskejm hřebenovkám, NP atd. Těch "7" statečnejch (klidně tě k nim budu počítat) s tim fakt moc nezmůže, lidi jsou hovada

  • profilová fotka Pavel 27.4.2020 v 20:06

    Jezdec23: začínáš se mi líbit, hombre...

    Ádoš: Tebe znám osobně a jako zakomplexovaný typ, co neumí na kole jsi mi nepřipadal... :) Jinak souhlasím s neduhem, který ebike přináší a to, masové ježdění v lokalitách, které to bude kurvit. Jak chráněné oblasti, hory.... Na druhou stranu, pokud ebike někoho přeorientuje z ježdění po lese na krosce, jakože jsem už takové případy zaregistroval, je to jen dobře. Já, když jsem byl mladé jelito, tak jsem tady u nás na Slapech lítal na krosce po lesích furt, díky bohu jsem už z toho vyrostl a ebike mi to vlastně supluje. Navíc je to boží nástroj na hledání nových míst, kde kopat traily. Na ebiku to člověk prošmejdí, trochu projezdí, pak už jen vezme nářadí a dotvoří si to pro ježdění na normálním kole...
    Nicméně problém s ježděním v CHKO platí zase pro obě strany. Zrovna teď, parta známých, v jednom CHKO kope trail a ani jeden z nich ebike nemá... A člověk jim to nevysvětlí, že to není úplně cajk.

    Lenny: jasně, no... tyhle otravné typy znám. Ale zase, potkáš je všude a na všem možném. Když jsem hafo jezdil na motorce a přijížděl na benzínku, kde bylo motorkářů jako much, raději jsem jel jinam, protože mě fakt nezajímala ta jejich družba a otázky typu "tak kolik letos už máš?" apod. A jak jsem psal, chápu rozumné důvody, proč někdo ebike nemusí. Ale co fakt nedávám, jsou nesmyslné argumenty pro obhajobu vlastního názoru, viz pro mě legendární vyjádření od provozovatelů Rychlebských stezek, že ebike ničí trail víc, než obyč. kolo, protože je těžší. Kdyby napsali, že ebiky nemají rádi a proto je tam nechtějí, za mě cajk. Ale vyblít takovou demenci o hmotnosti...

  • anonymní uživatel Lenny (lenny (a) lenny) 27.4.2020 v 20:54

    Moje tvrzení by se dalo přenést na cokoliv, stroj za nic nemůže, to lidi z toho dělaj špatnou věc. Blbé je že právě ta možnost eb dostat do lesa i lidi který by jinak takhe tam nejeli, se tam nacpou. a je jim jedno v jakém stavu ho opustí. V tom vidim skutečný problém eb.

  • anonymní uživatel CanaLL 27.4.2020 v 21:33

    juchůůů! je to tu! :D

  • anonymní uživatel Eva (dirtbiker (a) dolekop.com) 28.4.2020 v 6:21

    Já bych tady uvítal možnost přidat bikechecky uživatelů. Úplně vidím tu srandu v komentech, závist, nenávist, pohrdání, výhružky...prostě klasickou DK diskuzi v pravidelných dávkách.

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 28.4.2020 v 20:23

    Video pecka. Za mne ebike ano. V rychlebech ebike ne. Na vlastní oči jsem viděl, jak to tam dědek vždy rozhulil a pak smykem brzdil 10 metrů, než se vůbec dostal k točce. Rychlebsti musí vědět,co jim tam jezdí za ehm materiál. Jo a největší gejove jsou ti co řeší,kdo na čem jezdí

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí