Video: Tomáš Zejda navštívil nově zrekonstruovanou halu Radquartier

Autor: Tomáš Zejda, kategorie: Video, vydáno: 16.7.2020

Radquartier je indoor hala fungující od roku 2009, kterou najdete v Německu v městečku Kirchenlamitz, cca 3 hodiny jízdy z Prahy. RadQuartier Extremsporthalle nabízí skok do molitanu, skok do resi, street skatepark a mnohem víc. Prostě ideální tréninkové místo pro všechny skokany a freestylery. V nedávné době prošla rekonstrukcí a přibyly i překážky. Byl jsem se na ně podívat.

Původní stav

Během posledních několika let jsem tuto halu navštívil kvůli tréninku během zimních dní nebo na promo natáčení na které mě pozvali.

Když jsem dostal mail s pozváním na natáčení a focení do nově zrekonstruované haly s novými překážkami neváhal jsem, o to víc, když jsem se dozvěděl, že další pozvaní jezdci jsou David Godziek, Teodor Kováč, Eric Fedko, Jakub Vencl, Marc Dickman a další.

Nově, po rekonstrukci vypadá hala následovně

Po příjezdu nevěřícně koukám a říkám si jak tohle všechno dokazali vtěsnat do tak malého prostoru? Rozhlížím se a vidím nový skok do resi, nový skok do airbag landingu dokonce s třemi různými odrazy do toho foampit, trampolina s trampobikem a i když starý tak furt zábavný street park ve vedlejší místnosti.

Samozřejmě v téhle sestavě netrvalo dlouho aby se rozjela skvělá session v tomhle zbrusu novém parku.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí