Video: Outdoor Synchrony - Kilian Bron propojil různé extrémní sporty

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 7.1.2021

Kilian Bron ve videu Outdoor Synchrony propojil mnoho akčních sportů. Spojení horského kola se snowboardem, hydrofoilem, lezením nebo třeba speed flyingem je relativně nezvyklé, ale rozhodně velmi zajímavé.
On a špičkový sportovci daných disciplín na dechberoucích místech ve francouzských Alpách. Na lokacích, která Kilian hledal docela dlouho. Většinu cílů měl delší čas zapsán ve složce "Moje nápady". Byla to místa, která mu náhodně padla do oka a některá měl roky v povědomí. Vybrat magické místa v rozlehlých kulisách Alp nebylo snadné.

Jeho kolegové filmaři Pierre Henni a Pierre Dupont neměli snadný úkol. Na rozdíl od natáčení v bikeparku, kde lze klipy jednoduše sestavit, je to na vzdáleném vrcholu o něco obtížnější, například s délkou přípravy. Pro informaci, někdy natáčení jen jediného snímku zabralo i celý den.

Natáčení bylo pro všechny obohacujícím zážitkem na všech úrovních. Dozvěděli jsme se hodně o různých sportech a také o samotných sportovcích, ať už ve vzduchu, na vodě, na zemi nebo dokonce na sněhu.

Účinkují:
Kilian Bron
Antony Newton - Highline / BASE jump
Soul Flyers - Vince Reffet and Fred Fugen - Wingsuit
Victor Daviet - Snowboard
Scott Cheminal - Hydrofoil B
Baptiste Hagnere - Rock Climbing
Michel Lanne - Trail Running
Valentin Delluc and Ugo Gerola - Speed Flying

Film/Edit: Pierre Henni
FPV Drone: Pierre Dupont / Cinematic Flow

Podobné články

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí