Tomáš Slavík obhájil titul mistra ČR v městským DH!

Autor: Tomáš Slavík, kategorie: Report, vydáno: 7.6.2021

Letošní ročník MČR v městském sjezdu se přesunul do Dačic, které jsou každý rok highlightem sezóny urban DH závodů nejen kvůli trati, ale taky kvůli skvělé atmosféře! Mysleli jsme si, že letos o tuto atmosféru přijdeme, ale díky zmírnění vládních opatření jsme si mohli užít pravou atmosféru, která tohle místo tak proslavila. Letos byl u toho i Tomáš Slavík a dres mistra ČR z roku 2020 dokázal obhájit!

Datlův pohled

"Letos je to pro mě druhej závod. První jsme jeli v Polsku, bez diváku, pršelo... bylo to takový smutný. V Dačicích jsem závodil poprvé a slyšel jsem samou chválu, takže jsem se hodně těšil, ale že to bude taková paráda jsem nečekal. Prostředí i trať se mi hrozně líbilo. Trať měla jen lehce pod minutu, ale i tak se na ní člověk dokázal pěkně vyřádit a vyždímat. Musím říct, že když jsem při první finálové jízdě vjel do "kotle" u fontány, tak jsem málem spadl z kola! Řev, fandění, ruce v cestě... no bomba! Tohle mi strašně chybělo a zjistil jsem, že to potřebuju k pořádným výkonům! Ježdění jsem si celý den vyložene užíval a v tréninku lítal nahoru dolů jak blázen bez ohledu na to, jestli budu unavenej nebo ne. Nakonec jsem v obou finálových jízdách vyhrál a podařilo se mi obhájit titul mistra ČR v městským sjezdu z roku 2020! Díky moc organizátorům v Dačicích za skvěle připravenej závod, Sašovi Sidorovi za srdíčko, který do toho dal a v neposlední řadě všem divákům, kteří nás hnali do cíle! Díky moc, užil jsem si to na 100%!"

Tomáš Slavík vítězná jízda MČR Dačice

Pauza a pak Crankworx

Nyní Tomáše čeká 10 dní pauza a pak první závod světové série Crankworx v Innsbrucku, kde bude závodit v disciplínách Dual Slalom a Pumptrack!

Pro více info sledujte sociální sítě:
www.tomasslavik.com
www.instagram.com/tomasslavik63
www.facebook.com/tomslavik63

Photo credit: Pito CZ, Proste Jaryn

Report bude

Chceš víc informací o závodě, více o atmosféře, trati a dalším? Vydrž, report bude!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jiří Dlabáček (jidl(zavináč)volny.cz) 8.6.2021 000 23:28

    Ahoj,
    pokud se budete chtít podívat na další fotky ze závodu, tak na nich usilovně pracuju a do konce týdne by jsem je rád přidal na web. Něco je zatím na IG. Odkaz na něj jnajdete na webovkách www.dlabacek.com
    Radši to sem dávám z předstihem, než se příspěvek posune někam dozadu.foto ke komentáři

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí