Tomáš Slavík na Crankworx Innsbruck

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 7.10.2020

První mezinárodní event na světové úrovni po více než šesti měsících měl být Crankworx Innsbruck. Do poslední chvíle nikdo z nás nevěřil, že se odjede ale opak byl pravdou! Za striktních pravidel a bez diváků dostalo Crankworx Innsbruck zelenou a my vyrazili směr Rakousko.

„Upřímně jsem nevěřil s aktuální situací v Evropě, že se Innsbruck odjede. Mám strašnou radost, že se to podařilo i když za takto striktních podmínek a bez diváků jsem vlastně nevěděl, co od toho čekat. Byl to fakt nezvyk, okolo tratě nikdo, na startu ti nejrychlejší střelci a chvilkama jsem si připadal jak na lokálním tréninku za barákem – s tím rozdílem, že člověk závodí proti těm nejrychlejším na světě a musí jet úplnou hranu.“

„Ve finále jsem byl mile překvapenej z celkové atmosféry tohoto eventu, stejně jako další závodníci. Atmosféra byla hodně vyklidněná, v pumptracku probíhal v tréninkách jam, v dualu jsme všichni společně probírali stopy a smáli se tomu a nikdo vlastně vůbec nestresoval. Bylo to jak setkání kamarádů a přátelskej pojezd, ale před kamerama vysílanej do celýho světa. A ono to bylo správně. Někdy to i na akcích takových rozměrů není o výsledcích ani nejrychlejších časech, ale je to o tom vrátit se zpět do svých kořenů kvůli čemu jsme vlastně začali jezdit na kole – kvůli zábavě, kterou sdílíme společně s dalšíma kámošama. O tom je celý ježdění na kole.“

„V těchto "zvláštních“ časech to potřebujem ještě víc než jindy a chtěl bych tím poděkovat organizátorům Crankworx, kteří vložili veškerou snahu do toho, aby se závod i za těchto podmínek odjel. A musím říct, že jsme si to všichni fakt užili! Ve finále jsem byl skončil na 5.místě v Pumptracku a na 9.místě v Dual Slalomu, což nejsou úplně výsledky, pro který jsem si přijel, ale domů si odvážím víc než „jen“ výsledky? mnohem víc – skvělej pocit a motivaci!"

V následujících měsících jsou v plánu pouze menší lokální akce, ale přesně na tohle „okurkové období“ pro Vás máme nachystáno spoustu materiálu, na kterým jsme poslední měsíce makali a hlavní video projekt, na kterém makáme již přes rok! Máte na co těšit!



Pro více informací, fotek a videií Tomáš Slavíka sledujte jeho sociální sítě
www.tomasslavik.com
www.facebook.com/tomslavik63
www.instagram.com/tomasslavik63



Photo credit: Boris Beyer, Marko Magister

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel FandaDK 7.10.2020 v 12:46

    No a vo tom to je...pěknej report a Sláva nezklamal, super akce!

  • anonymní uživatel Matthew 7.10.2020 v 14:01

    Datla mám rád, jeden z mála bajkerů, který je fakt sympaťák . Super report, držím dál palce..

  • anonymní uživatel Shu Lin 7.10.2020 v 15:54

    Souhlas, hlavně když ho prudili že vyhrál speed/style bez triků tak se naučil beko! Držím palce

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí