Downtown Tábor: Tomáš Slavík Tomáš Slavík zpět ve městě a na vítězné vlně

Autor: Tomáš Slavík, kategorie: Report, vydáno: 14.6.2022

Po vítězství na úvodních dvou kolech 4X Pro Tour a v Itálii na Mad of Lake se Tomáš Slavík vrátil opět do města. Downtown Tábor byla další zastávka a i tady se mu podařilo na náročné trati zvítězit téměř o 3 vteřiny nad svými soupeři. 

"V Táboře jsem byl poprvé, co se týká závodění ve městě a musím říct, že jsem byl moc mile překvapenej. Kluci eventem žijí a makají na každým detailu. Tento drive je někdy víc než cokoliv jinýho a na celým eventu to bylo strašně znát! Trať byla skvěle připravená a náročná... standardně v ČR závodím se svými 4X koly v různých modifikacích, ale na tento závod jsem to trochu podcenil a den před závodem mi kluci z Cycology museli přivést mýho velkýho GHOST RIOT EN, na kterým jsem závodil ve Valparaisu. Díky kluci!"

"Po první tréninkové jízdě jsem byl fakt rád, že mám větší kolo - spousta rychlých sekcí, kočičí hlavy na 90% tratě, schody, velký komprese, wallride... tam už to doopravdy chtělo "heavy duty" výbavu. Navíc trať byla fyzicky poměrně náročná a to se mi taky moc líbilo. V první závodní jízdě jsem si vyzkoušel, jak to bude bolet a v druhé jsem tomu pořádně otevřel i když jsem udělal pár chyb ve finále jsem zvítězil o 3 vteřiny, což je super výsledek, když vím jak někteří český kluci uměj letět v dobré konstelaci! Myslím, že forma před Crankworx potvrzena a především za týden vyrážím směr Peru na další Red Bull Cerro Abajo! Díky Tábor, díky organizátoři! Skvělá práce a zábava!"

POV vítězná jízda Downtown Tábor

Tomáš je nyní už v Innsbrucku, kde od středy začíná Cranwkorx World Tour, kde bude Tomáš závodit v Dual Slalomu a Pumptracku.

Držte palce a sledujte sociální sítě:
tomasslavik.com
facebook.com/tomslavik63
instagram.com/tomasslavik63
youtube.com/tomasslavikdotcom

Photo credit: Roman Jahelka, Michal Hoffmann

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Shu Lin 14.6.2022 - 14:58

    na dřevu se nešetřilo, moc pěkně udělaný!

  • anonymní uživatel jidl (jidl(zavináč)volny.cz) 14.6.2022 - 15:25

    Fotky ze závodu budou k vidění asi tak za dva až tři dny na
    dlabacek.com/...

  • anonymní uživatel Honza S. (jmeno (a) prijmeni.cz) 14.6.2022 - 16:02

    Při tom slalomu jsem měl pocit, že to do toho musí napálit... Hezký! :-)

  • anonymní uživatel Ewa Farna 20.6.2022 - 22:04

    A to se teda jezdi po rovine z kopce?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí