Video: Zevláci na Špičáku

Autor: Pepa Kašík / ZEVL TEAM, kategorie: Video, vydáno: 6.10.2016

Jak už tomu ve většině rodin s taťkou bajkerem bývá, tak i já mám víkendy rozložené na jeden den věnovaný rodině a druhý den klukům a bajkování. Proto, když se 18. září probouzím po odkroucené sobotě do nedělního deštivého rána a rozhoduji se mezi obědem u babičky a poježděním v Koutech, Kouty jsou i přes nepřízeň počasí jasná volba. Kupuju permici, potkávám super lidi, ladíme super atmosféru a celkově to prostě vypadá na vydařený den na kole. Bohužel ale třetí jízdu doplácím na svoji cyklo-nenasytnost. Padám na místním DéHáčku, kloužu a pod paži schytám petelici, jak Rocky v ringu, od místního pařezu. Dál už to asi každý dobře zná. Horská, rychlá, drogy, rentgen a diagnóza několika zlomených žeber.

Doma mě vítá manželka se slovy „Neboj, nějak to zvládneme.“ a stejně tak mě povzbuzují i kluci: „V klidu, Pepku, příští víkend má být luxusní počasí a my bez tebe ten Špičák určitě nějak zvládneme!“
Zvládli to opravdu na jedničku. Hrubeček, to je ten kluk s rukou pevnou jako stativ, se ujal kamery a udělal několik záběrů, ze kterých jsem střihl tohle video!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí