Druhé kolo RPM stav Wood bike series již tento víkend!

Autor: WBS média, vydáno: 11.4.2017

Otrokovické cyklistické jádro pro vás nachystalo skvělý závodní víkend a to v termínu 15. a 16.4.2017. Závod se pojede na velmi známých tratích u Otrokovic, na kterých se v této disciplíně závodí již mnoho a mnoho let.

Pořadatelé z BIKECORE pro vás nachystali opět dvě krásné tratě, které vedou z kopce dolů. Na tratích bude, jak už je tomu v Otrokovicích zvykem, mnoho náročných horizontů, rychlých zatáček, spousty odkloněných pasáží a utáhlých vracáků . Pro letošní závod stavitelé tratí vybrali tratě nesoucí název POLYHOZUB a ŠUTROVÁ . Na obou tratích proběhly o víkendu drobné úpravy a poladění stop.

Výkony jezdců budou měřeny profesionální časoměřičskou skupinou a nejrychlejším možným způsobem vkládány na internet . Zdravotní zabezpečení je zajištěno po celou dobu nedělního tréninku a celého závodu. Neoficiální, dobrovolný trénink po vypáskované trati bude možný pouze v sobotu v průběhu celého dne. Sobotní trénink je bez pořadatelského a zdravotnického zabezpečení. Využít Bike school pro velké můžete i v Otrokovicích! První zkušenost měl Kryštof Húšť, který tak mohl snáze bojovat o vavříny na prvním závodě.

Letos do toho šlapeme! Rozdáváme dávky adrenalinu, zábavy a osvěžení všem bikovým nadšencům – a především se snažíme poskytnout ideální zázemí pro dětský sport. Pro mě velká výzva a čest, za kterou děkuji všem, kteří tyto hodnoty sdílí a pomáhají je naplňovat! V Otrokovicích to bude zase větší a s Capri-Sonne Bike-Školkou se pověnujeme těm nejmenším cyklistům!

PROSÍM RESPEKTUJTE ZÁKAZ PÁTEČNÍHO TRÉNINKU NA ZÁVODNÍCH TRATÍCH.
V sobotu se budete moci zaregistrovat do závodu v době od 13 do 15 hodin. Při sobotním neoficiálním tréninku otevřen bufet i WC v areálu centra závodu.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: pořadatel nezajišťuje vývoz jezdců na start. Ten bude možný jen při dodržení jednosměrného provozu (zpáteční cesta k centru závodu povede přes obec Bělov bude vyznačena).
POZOR! Vývoz jen vlastnímy vozy. Na kopec se dá dostat i pohodlně pěšky.
Při nerespektovaní jednosměrky bude vývoz zrušen a na kopec budou muset pěšky všichni.

Centrum závodu bude již tradičně v kynologickém areálu u moravní lávky, kde bude zajištěno občerstvení pro závodníky i pro diváky, výsledkový servis a WC. Celý areál bude ozvučen. O muziku se postarají staří známí DJs, slovem provede speaker Michal Berka. Parkování jezdců i diváků bude povoleno jen na louce u řeky, kde bude možné kempovat po dobu závodu.

Prostor pro nakládku jezdců pro vývoz na start bude vyznačen stejně jako minulý rok podél cesty vedoucí k centru závodu.

Veškeré dostupné informace včetně pravidel na www.bikegeneration.cz
Děkujeme všem partnerům, bez kterých bychom tuto parádu nebyli schopni zorganizovat. DÍKY!

za BIKECORE
Radim Matyák

PS: Nezapomeňte na slušné vychování – buďte prosím ohleduplní k místním obyvatelům a turistům. Zatím nás mají rádi. Děkujeme.

PS2: Nejluxusnější video pozvánka ve světě bikerally!!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí