Video: Matěj Charvát - Přijeď si s námi zajezdit - Malino Brdo Bikepark

Autor: Matěj Charvát, vydáno: 16.5.2017

Poprvé po zimě jsme zase vyrazili na Malino Brdo. Slovenský bikepark Malino Brdo je lokalita, kam moc rádi jezdíme trénovat. Rychlá a rozbitá sjezdová trať je ideální na testování nastavení kola a když už dochází síly, je tu pár dalších variant, které tak brutální nejsou. Pro mě to bylo první tréninkové ježdění na DH vůbec a o to víc jsem si to užil.

Byl jsem tam zároveň pracovně domluvit pár detailů na CharvatBros Bike Camp, který se koná 11. – 16. 7. 2017 (dva třídenní turnusy). Už se na Vás těšíme, makáme na tom, aby to bylo ještě lepší než loni. Mrkněte co jsme tam pro Vás v rychlosti natočili a hlavně: Přijeďte si s námi zajezdit!

Pozn. red. informace o kempu najdeš v článku Nauč se jezdit správně: Charvatbros Bike Camp 2017 je tu! a spotcheck střediska pak v Spotcheck: bikepark Malino Brdo – slovenská bikeparková jednička.

Sledujte Matěje a jeho Vlogy na YouTube kanálu a nenechte si ujít novinky na jeho profilech na facebooku a instagramu @matejcharvat. Tohle není ještě zdaleka cílová destinace a čeká vás po boku Matěje mnoho dobrodružství!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí