Video: Fast & Tricky ZEVL v Semmeringu

Autor: Pepa Kašík / ZEVL team, kategorie: Video, vydáno: 8.1.2018

V počítači mi vyhnívá spousta letošních videí, k jejichž střihu jsem se zatím nedostal a k některým se bohužel ani nedostanu. Ale všechno zlé je k něčemu dobré, a tak se i teď v zimě můžeme zahřát u tohoto letního videa!

Někdy na začátku září jsme si udělali pánskou jízdu do bikeparku Semmering. Poměrně náročná sezóna byla téměř za námi, a my si jeli užít to nejlepší na kole. To proč to děláme. Mluvím o ježdění v sedmi lidech v na tu dobu relativně vyšejpovaným bikeparku s parádníma a bezpečnýma překážkama a s parádníma nebezpečnýma kámošema. Adrenalin, neskutečná zábava při ježdění, parta kamarádů, koupačka v teplotě 5cm, troška alkoholu a hloupých vtipů, chrápačka na parkovisku a druhej den zase nanovo.

V Semmeringu jsme nebyli poprvé, ale poprvé jsme měli možnost otestovat jejich novou lajnu s názvem Fast & Tricky. Nová zas tak vlastně není, postavili ji předloni, ale na sezónu 2017 ji osadili novými prvky. Bezpečná, rychlá, zábavná, prostě Fast & Tricky. Lepší obrázek o tom, co tahle trať a bikepark nabízí, si můžete udělat po zkouknutí našeho novýho videa.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí