reklama

Report: Friendly session in BPK vol. 7

Autor: Martin Krigler, kategorie: Report, vydáno: 23.10.2018

Již sedmý dirt jumpový jam Friendly session v Bike Parku Kasárna ve Frenštátě p. R. je za námi a nezbývá nic jiného než si ho stručně shrnout. Takže jdeme na to.

Oficiální start akce je od jedné odpoledne, ale už v poledne se sjíždějí první bikeři nalítat park. Počasí je vyloženě koupací nicméně celý den doprovází silný neustupující vítr, kvůli kterému hodně riderů ani nelítá dirty a zůstávají diktovat aspoň na resi. Vládne pohodová atmosféra, repráky duní, rodinky s dětmi povzbuzují lítající bikery, fotograf Tomáš Kabela? fotí o sto šest, a holky od Red Bullu přijíždí rozdat svou energii v plechovkách. Po celou akci je i možné si osahat výstavní Fabii jakožto aktuálně nejnovější model od automobilky Škoda.

Je něco kolem šesté hodiny a nastává čas na vyhlášení nejlepších riderů.

Jako první vyhlášený je Franta Bližňák, což je 10-letý zabiják na malém bmxku a svými condory, nothingy a 360 na resi si právem vybojoval cenu nejmladšího killera. A jdeme na první tři místa. Třetí flek bere Dave Janáč, který nám na resi předvedl svou zásobu motanic na milion způsobů jako např. frontflip no hand, 360 tailwhip do condora a brutální underflip barspin. Druhé místo vybojoval svými backflip no handy, superman seatgraby a tři šestkami Lukáš Rico Šplíchal. No a pro trofej TOP RIDERA dne si přichází nikdo jiný než Martin Kudr Adámek. Jeho neuvěřitelné underflipy, frontlipy a pokusy o 360 opposite jsou jasným prvním místem.

Vítězové si odnáší ceny mimo jiné od MAXI MIX Frenštát p. R., Autoklever Nový Jičín, ElementStore a Bikemania shop.

Následuje rozpálení grillu a chill párty s ohňostrojem.

Na závěr děkuji Všem zúčastněným a celé moji BPK crew za pomoc s organizováním tohoto jamu. STY HRD

1. Martin Adámek
2. Lukáš Šplíchal
3. David Janáč
Young gun – František Bližňák

Za Bike Park Kasárna Martin Krigler

Foto: Tomas Kabela Photography

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí