MojeKolo

FIAT Nine Knights poprvé v Livigno

Autor: Štěpánisko, kategorie: Bleskovka, vydáno: 30.7.2013

ikonaChceš být součástí legendárních FIAT Nine Knights – ať už jako jezdec nebo jako fotograf?

I letos připravuje německý freerider Andi Wittman jedinečnou akci s účastí velkých zvířat mountainbikingu, jako jsou Martin Söderstöm, Kurt Sorge, Andreu Lacondeguy, Yannick Granieri nebo Graham Agassiz. FIAT Nine Knights to jsou nejlepší jezdci, největší skoky a týden výborného ježdění! Po dvou ročnících v rakouských Alpách se letos celá akce v termínu 2. – 7. září přesouvá do italského Livigna, do resortu Mottolino Fun Mountain. Tady budou mít stavitelé trati v čele s Andim, možnost vytvořit ještě větší skoky a ještě zábavnější traily.





Dominantou bude i letos středověký hrad s dropem, který bude sloužit hlavně jako rozjezd na superkicker o délce 15m a výšce 3m! V okolí vyrostou freeride traily s množstvím zábavných překážek.





Nine Knigts to není závod, je to session, kdy se nejlepší jezdci snaží posunout hranice sport, který milují. To vše pod dohledem nejlepších médií, fotografů a kameramanů!

Organizátoři chtějí dát možnost ale také mladým a neobjeveným talentům. Už po třetí se rozbíhá kvalifikace „Wanna Be a Knight“. Stačí sestříhat svoje nejlepší ježdění a doufat, že Vás porota složená z organizátorů a pozvaných jezdců vybere. Pokud se tak stane, budete mít možnost se celé téhle parády zúčastnit.

Novinkou je „KILLER LOOP Photo Contest“. Letos tedy dostanou možnost stát se součástí akce i všichni fotografové. Stačí jen poslat svoje nejlepší sportovní fotky v kategoriích: „Action Shot“, " Black & White", " Lifestyle photo" a „Creative Angle“. Porota vybere toho nejlepšího a ten dostane od organizátorů proplacený hotel, jídlo, jízdenky, věcné ceny a hlavně možnost být u toho!

Detailní informace hledejte na oficiálních stránkách: www.nineknightsmtb.com





Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí