ASPIRE SPORTS od 1. ledna 2024 distributorem fizi:k pro Česko a Slovensko

Autor: Aspire Sports, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 3.1.2024

Začátek roku 2024 se stává dalším významným milníkem v historii firmy ASPIRE SPORTS. Od 1. ledna 2024 získalo ASPIRE pod svá křídla značku fi'zi:k také pro Českou republiku a Slovensko. Počet značek, které tak zastupuje v České republice vzrostl na 24, v případě Slovenska vzrostl počet značek na 21.

Fi'zi:k je jedním z lídrů na trhu cyklistických sedel, treter a omotávek. Produkty této značky využívají ti nejlepší cyklisté světa. Zajímavou novinkou z kolekce fi'zi:k jsou sedla vyráběná 3D technologií s názvem Adaptive. Značka do budoucna chystá i spoustu zajímavých novinek.

ASPIRE SPORTS nyní dodává fi'zi:k na většinu trhů, na kterých působí, což je region balkánských zemí, Střední Evropy a Pobaltí. Nově se tak distribuují tato kvalitní sedla, špičkové tretry a omotávky do 9 zemí z Jinačovic u Brna v České republice.

Aspire Sports je soukromá společnost se sídlem v Brně v České republice. Na trhu působí již více než 27 let jako výhradní distributor sportovního vybavení pro střední a východní Evropu. Svým partnerům nabízí široké portfolio špičkových značek, vynikající dostupnost zboží, flexibilitu a mnoho dalších výhod. Více informací naleznete na stránkách www.aspire.eu.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí