reklama

Seriál Gergel Wood Bikerally Series začíná již za necelé tři týdny

Autor: Keli, vydáno: 12.3.2024

WéBéeS, Wood Bikerally Series svoji sezónu zahajuje již za necelé tři týdny. První kolo ze sedmi celkových přivítá závodníky poslední březnový víkend v Tošovicích. V letošní sezóně budou i dvě zcela nové lokality, kde se WBS "zatím" nejelo - Želechovice nad Dřevnicí a také Razula ve Velkých Karlovicích.

 

Dvě nové lokality

Jednou z nich je i Pasekářská bikerally v Želechovicích nad Dřevnicí. Těšte se na bikerally do místa, kde před 30 lety vznikla. Pojede se na zcela nové dráze, jestli jsi někdy v historii závod WBS jel, tak je skoro povinností do Želechovic vyrazit.
Další novinkou je závod ve Velkých Karlovicích, tamní Razula hostila mnohokrát závody českého poháru ve sjezdu, tentokrát se nepojede na místní DH dráze, ale speciálně pro tento závod bude natažena nová lajna. A nebude to ledajaká, dohlížet na ni bude Zdeněk Florián, hlavní pořadatel Českého sjezdového poháru.

Sezóna WBS začíná v sobotu 30. března závodem v Heiparku, Tošovicích. Kompletní propozice naleznete na webu woodbikerallyseries.cz.

 

Co je Wood Bikerally Series?

GERGEL Wood Bikerally Series 2024 neboli WBS je seriálem závodů ve sjezdu horských kol. Každý závod se jezdí na dvou a více tratích v jeden den, jednotlivé časy jízd se sčítají, vítězí jezdec s nejmenším součtem časů všech měřených jízd. Závodů se můžou zúčastnit jezdci a jezdkyně v celkem devíti kategorií včetně specifické kategorie Paradownhill, která je bez omezení věku s jedinou podmínkou, účastník musí závod absolvovat na vícestopém kole.

Kalendář Gergel Wood Bikerally Series

30.3.2024 sobota Heipark, Tošovice
27.4.2024 sobota Hanácké stezky, Mostkovice
22.6.2024 sobota Pasekářská bikerally, Želechovice nad Dřevnicí
24.8.2024 sobota Klobucké stezky, Valašské Klobouky
8.9.2024 neděle Trnava (u Zlína)
6.10.2024 neděle Kopec Trestný, Otrokovice
27.10.2024 neděle Razula, Velká Karlovice

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Štika 14.3.2024 - 6:37

    Závody to jsou perfektní,jediné co můžu vytknout je, že v průběhu registrace se zvyšuje limit lidí pro přihlášení. Na jarních závodech pak čekáte dvě hodiny než se neodjede poslední jízda kvůli špatným světelným podmínkám. jinak super.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí