reklama

Dirtzilla 2.0? - v Kopřivné staví nový jump trail

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 16.9.2024

Kuba Vencl se vrátil do bikeparku Kopřivná a začala stavbu nového trailu a s ním i natáčení sérii videí. Podívejte se jak vzniká trať s pracovním názvem  Dirtzilla 2.0

"Po loňském úspěšném otevření trailu DirtZilla jsme na základě ohlasů začali společně Alešem Handzelem a Bikeparkem Kopřivná připravovat další společný trail. Idea byla jasná. Trochu menší trail než Dirtzilla, ale o to rozmanitější a snad i trochu přístupnější. V půlce srpna konečně všechno klaplo a pustili jsme se do stavby. Trail by měl být ještě letos otevřený a doufáme, že alespoň pár víkendů bikery potěší. V prvním díle se pustíme do stavby a zároveň objasníme spoustu věcí ohledně tohohle nového trailu."

"Druhý díl a tentokrát jsme to fakt hodně potlačili a přidali spoustu nových metrů."

Fotogalerie

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel MD 17.9.2024 - 8:11

    Za chvilku si na Kopřivné zajezdí jen ti, co umí lítat..

    • anonymní uživatel Letfil 17.9.2024 - 8:51

      nebo se za chvilku naučí na Kopřivné lítat každý

    • anonymní uživatel Gabosh 17.9.2024 - 9:01

      Já doufám, že tu Spicy freeride nechají už tak jak je. Po reshape jsem měla z těch velkých nakoplých lavic též obavy. Ale naskákala jsem letos celou tu chicken lajnu, je bezpečná, strašně zábavná. A věřím, že i po zranění mě tato lajna dostane zase zpět na skoky a do správného varu. Prosím, prosím crew Kopřivná, ponechat chicken lajnu pro ty méně zdatné skokany ;). I na ní se ty mladé pušky bezpečně učí a pak jdou na Dirtzillu :) a pro nás ostatní, co už nechtějí "růst" pro zábavu zůstává Spicy. Díky za to vše, co tam tvoříte, pecka ! Příští rok !

  • profilová fotka Miki 17.9.2024 - 17:06

    Mají to tam parádní.Závidím lokálům takový park. Škoda,že něco podobného není blíž od Prahy.A na Dolní Moravě taky staví něco nového. Chtěl bych být o 30 let mladší.

    • anonymní uživatel Gabosh 17.9.2024 - 18:04

      Dolní Morava má výhodu vícero prostoru pro tvorbu. Ale musíš se obrnit proti "business marketing face" což mě osobně vždy činí určité sebezapření... Proto Kopřivná, Peklák jsou pro mě srdcovky, malé bikeparky s bajkerským srdcem. Kde ti na otvíračce Kopřivné zahraje Kuba Vencl s kapelou, tak že se cítíš o těch 30 let mladší a tančíš pogo;). Miki - příští rok Kopřivná - otevíračka s pogem jó! :⁠-⁠D

  • profilová fotka Carlo 18.9.2024 - 8:09

    Tohle vypadá super, ale teda těším se i na ty další traily jak tam říkal…

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí