dirtbiker #67

Autor: dirtbiker, vydáno: 16.4.2011

Na novinové stánky a pulty obchodů právě přistává nejnovější dirtbiker číslo 67 a jeho obálku zdobí taktéž přistávající eMTý. Na více jak 80 stránkách na vás čeká velká záplava informací a fotek, podíváte se do Brazílie, Maroka, Španělska, Švýcarska i Rakovníka…






Pražská bmx partička vyrazila koncem zimy do Barcelony a pořádně si teplo užila. Horsefeathers team si dal jarní srázek poněkud blíže a to u Klauzika v Rakovníku. Nejdál ze všech ovšem vycestoval Michal Maroši, přímo do Brazílie na Red Bull Pump Riders závod na pumtracku.






Snowscoot se pomalu, ale jistě rozjíždí v našich krajích a proto i česká reprezentace mohla poprvé vyraziltna Mistrovství světa do Švýcarska. Samozřejmě Netro hnedka urval zlato! Biking v jiném levelu zkouší Richard Gasperotti a pořádá freeride kempy v Maroku. Velkým hitem se stávají fixed gear kola, nebude od věci se s nimi trochu seznámit.






Dirtbiker je taktéž plný techniky. Srovnávací testy zkoumají nabídku 4X a slopestyle celopér, širokých dh řidítek a bmx sedel s pivotálním systémem. Ve velkém jezdeckém testu se objevuje Banshee Rune, Commencal Supreme DH, Mondraker Durham a Sunday PRO.






A dále je v časáku spousta menších reportáží, miniprofilů, bikechecků, rozhovor s funkcionářem Svazu cyklistiky Zdeňkem Pólem a dva pěkné plakáty na vaši smutnou a opuštěnou zeď.






Online verzi si vychutnejte na dirtbiker.cz.



Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel dragoun 16.4.2011 v 20:23

    obálka moc pěkná ale článek o gaspim v maroku to se trochu opakuje navíc mě to přijde docela reklama

  • anonymní uživatel Akydam 17.4.2011 v 12:44

    se ví, že je to reklama.. :D

  • anonymní uživatel Jerry (bike.DC.cz) 18.4.2011 v 17:09

    Gaspi v Maroku? Hmmm, myslim, že tam nejel lítat jen na kole :-D :-D
    PS: plakáty na VAŠI smutnou a opuštěnou zeď si strčte doprdele !

  • anonymní uživatel Zvolouš 20.4.2011 v 9:53

    Jerry: ty seš asi hodně velkej vostřák, což?

  • anonymní uživatel lupa (downhillmadness (a) seznam.cz) 21.4.2011 v 9:31

    nu tak si ho asi zase po nějaké době koupím jen doufám že ho zas nebudu mít za deset minut přečtený, dříve byl více o sjezdu to ted už je více o sjezdu velo což je škoda, ale jak tak na to v krupce koukám nikdo nikde asi už se jezdí jen na malejch kolech tak se asi není čemu divit :-o

  • anonymní uživatel Wert (se (a) pose.ru) 25.4.2011 v 0:37

    ... Ted je teda uplne nejlepsi cas jed do maroka na kolo, dalsi clanek tak trosku s krizkem po funuse ne??? (at uz to bereme z hlediska revoluci a nepokoju, nebo toho ze tady uz par mesicu nelezi pul metru snehu)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí