MojeKolo

Megavalanche Reunion

Autor: Keli, vydáno: 28.11.2011

Ačkoliv je Mega pouze jedna, jsou ve skutečnosti dvě. Známější je ta tradiční v francouzském Alpe d'Huez a druhá, méně známá, ale o to víc exotičtější. Ikdyž se odehrává na půdě Francie, tak je to v Indickém oceánu. Místo konání, ostrov Réunion je zámořský departement a zároveň zámořský region Francie ležící v Indickém oceánu. V rámci Francie patří do Evropské unie.

Letošní ročník opanovaly dvě bratrské dvojice, bratři Absalonovi a Wildhaberovi. Úspěšnější byli první dva zmínění, Remy Absalon, jezdící za Commencal, dokázal zvítězit i na druhé lotošní Mega a o dvacetsedm sekund pokořil svého bratra Juliana (Orbea).

Třetí místo patří švýcarovi René Wildhaberovi (Trek), čtrvté místo pak ukořistil Karim Amour (Kona). Posledním na pódiu byl Gustav WildHaber.

V ženském závodě dominovala Anne-Caroline Chausson (Ibis).



Video a fotky budou následovat co nevidět, zatím jen první vlaštovka v podání treéninkového videa Cedrica Gracia, který závod objel na 29 palcovém kole s 100mm zdvihu.

Kompletní výsledky zde.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Fanda (boguscz (a) seznam.cz) 28.11.2011 v 9:18

    Přemejšlíme o tom, vyprdnout se příští rok na Huez, a kouknout do Afriky... no uvidíme podle cen, bude to palba, ale podle mailů, bysme měli mít slevu u Air France. Co ty Keli, nepřemejšleli jste taky?

  • anonymní uživatel Keli 28.11.2011 v 9:21

    Nepremyslel, rovnou jsem to zavrhl. V Evrope je spousta zajimavych zavodu, Mountain of hell napr.

  • anonymní uživatel Fanda (boguscz (a) seznam.cz) 28.11.2011 v 10:57

    no my to brali diplomaticky...my si zajedeme mega a vememe holky a ty se vyvalej na pláži a máme natočený rodinohodiny :) Na to Mountain of hell se jdu juknout

  • anonymní uživatel Kubas 28.11.2011 v 18:44

    ví někdo co je to za song?

  • anonymní uživatel Pauli (Lubomir.Valenta (a) seznam.cz) 5.12.2011 v 10:09

    Song: Hilltop Hoods - The Nosebleed Section

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí