Kamil Tatarkovič za Commencal

Autor: Keli, vydáno: 23.1.2012

Nový rok 2012 začíná přinášet již od začátku spoustu novinek. Po třech letech jsem dostal zajímavou příležitost a rozhodl jsem se pro změnu hlavního sponzora. Pro nadcházející dvě sezóny se mi podařilo domluvit si přímo tovární podporu kultovní andorské značky Commencal a tak v letošní a příští sezóně budu nově sedlat tato kola. Už se nemůžu dočkat, až je poprvé vytáhnu do terénu! Kromě pevného rámu Absolut 4X pro fourcross a dirt jump budu mít k dispozici DH kolo s rámem Commencal Supreme DH V3, dále Meta AM a Meta SX, které budou připravené pro trénink či různé FR/DH/AM akce.





Většina ostatních sponzorů zůstává nadále stejná. Vždy jsem byl maximálně spokojený se svými komponenty a tak jsem velmi rád, že i v roce 2012 budu mít na kole vidlice Fox Racing shox, komponenty Easton, brzdy Hope, pláště Kenda, napínáky Shaman Racing a KMC řetězy. Nově bude moje kolo osazeno sedly Fi ́zi:k a pedály Crank Brothers. Chránit mě budou kvalitní produkty od iXS, na hlavě budu jezdit helmy Giro a chránič krku Leatt Brace. Na závodních tratích či při tréninku mě bude zdobit oblečení od firmy Fox, v civilu to bude oblečení od české firmy Funstorm a na zádech se mi budou houpat Ogio batohy. Neméně důležitá je spolupráce s firmou Penco, která mě už několik let pomáhá svými produkty při tréninku a závodech a dodává mi tolik potřebnou energii. Nově jsem se začal připravovat na sezónu v parádním Omega centru sportu a zdraví v Olomouci, které nabízí skvělé možnosti pro trénink a regeneraci.





Další novinkou je skutečnost, že se pokusím opět vrátit trochu ke sjezdu a tudíž se nebudu zaměřovat pouze na fourcrossové závody. I přesto však bude moje priorita nová fourcrossová série 4X Pro Tour a Mistrovství světa v rakouském Leogangu. Ve sjezdu bych se rád zúčastnil několika závodů seriálu evropského poháru iXS Downhill cupu, závodů v ČR a několika festivalových akcí. Po loňské premiéře na závodě Megavalanche, bych se rád vydal na tuto akci znovu i letos, avšak už lépe připraven. V hlavě mám také pár projektů, které bych se chtěl pokusit letos uskutečnit, a o kterých budu informovat později. Uvidíme, jaké další překvapení nám rok 2012 přinese!





Pro více informací sledujte www.kamiltatarkovic.com a www.commencal.com

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel jožo 23.1.2012 v 10:02

    Commencal vymenil Athetonovcov za Tatarkoviča:)

  • anonymní uživatel čelkis 23.1.2012 v 10:10

    a co jídlo to nikdo nesponzoruje takovej PENNY MARKET by nebyl marnej co a jak by se vyjímal na dresu hmm :)))

  • anonymní uživatel Dan (d.reif (a) seznam.cz) 23.1.2012 v 13:54

    Velka gratulace Kamil, to je skvela zprava! Hodne stesti na mistraku v Leogangu i jinde!

  • anonymní uživatel Kelt 24.1.2012 v 11:09

    vymenili jen Dana stejne uz nejezdi co driv :)

  • anonymní uživatel Five-O (lol.lolik (a) seznam.cz) 24.1.2012 v 13:37

    Athertoni vypadaj celkem dost spokojeně u GT ..... Gee si to moc chvali

  • anonymní uživatel Killer 26.1.2012 v 15:31

    Commencal je lepší jak Scott,díval jsem se na ty 4x a dirt rámy od scotta a mají moc krátkou zadní stavbu,aproto apsolute 4x je podle mě lepčí,vím že ho jezdil i Petr Mulhans,jezdí ještě Commencal?
    Jinak jsem měl tu čes vidět Tatarku na 4x v tošovicích a jezdil parádně,tak hodně štěstí v této sezóně

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí