reklama

Video: The Diary of Superflow Trail

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 11.1.2013

ikonaNa Rychlebských stezkách se v průběhu loňského roku makalo na novém, téměř 11 kilometrů dlouhém trailu. Jeho název je příznačný, Superflow Trail, podívejte se jak tento trail vznikal.

Na trailu se podíleli jak lokálové, tak parta z BackOnTrack a trail se opravdu podařil. Na podzim jsem měl možnost si projet jeho ne zcela dokončenou verzi a musím říct, že jeho název, Superflow Trail, vůbec nelže. Nebál bych se jej označit jako nejzábavnější trail na českém území, dá se sjet téměř bez šlápnutí.

Pro veřejnost bude slavnostně otevřen 26. dubna 2013.

A zcela nepochybně bude alespoň část tohoto super trailu využita v rámci třetího ročníku Falcon Ultimate Enduro, která se uskuteční na konci září nebo začátku října. Oproti dřívějším dvěma ročníkům se pojedou tři eRZety – v pátek tréninky, sobota bude vyhrazena závodu samotnému a párty. Neděle pak bude patřit rekonvalescenci po párty a volnému ježdění. V rámci enduro závodu proběhne i závod na novém mega pumptracku.

www.rychlebskestezky.cz

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Miras 11.1.2013 v 6:39

    uz se tesim na jaro. ste skveli kluci. drzim vam palce.

  • anonymní uživatel Bersekr 11.1.2013 v 7:37

    ...s usmevom dookola som sledoval to video az do konca, az som sa pristihol jak slintam :D

  • anonymní uživatel gigik (gigik (a) email.cz) 11.1.2013 v 10:03

    pornooooooo, uz at je jaro

  • anonymní uživatel bok (bok (a) kongrez.cz) 11.1.2013 v 10:04

    moc pěkný, díky za to

  • anonymní uživatel Baba-Ji 11.1.2013 v 10:33

    ať už je duben!

  • anonymní uživatel Mad 11.1.2013 v 10:41

    Budu se tam muset někdy podívat... Jen tak dál !!

  • anonymní uživatel Madar (madarbike (a) seznam.cz) 11.1.2013 v 11:00

    Úžasné!!!

  • anonymní uživatel Brajn 11.1.2013 v 12:04

    NESOUHLASIM S TOUHLE ZABAVOU,ZNICI SE PUL LESA SMRADLAVOU TEŘKOU TECHNIKOU,ALE TO JE AMIKUM FUK,BEZTE SI HLEDAT SVOJE VLASTNÍ TRAILY A NENECHTE SE OVLIVNIT BLBECKAMA Z AMERU...JE TO JEN O LENOSTI HLEDAT SI SVY TRAILY V VOZIT SE JAK HLUPAK NA TOMHLE. JINAK DOCELA TRAPNA SKRYTA REKLAMA NA MERIDU NO COMENT HOŠI

  • anonymní uživatel The Skreth 11.1.2013 v 12:24

    Brajn: Takový výlev bych čekal na webu, kam chodí i lidé, kteří na kolech nejezdí, ale tady mě to minimálně překvapuje.


    S tím smrděním těžké techniky bych to neviděl jako problém. Ono to tam nebude smrdět furt, že ano. Maximálně jsou problém vzniklé koleje, ale věřím, že tihle kluci si dají dobrý pozor, aby je pak opravili.


    Mimochodem, nejsou to Američani, ale Britové.


    A abych ti úplně otevřel oči, tak všechna bike videa asi tak z posledních deseti let jsou reklama. A za takovou reklamu jsem moc rád. Mnohem lepší, než klasické TV výblitky za milióny korun.

  • anonymní uživatel jurizz (juriz (a) seznam.cz) 11.1.2013 v 12:25

    už se tam těšíííím...

  • anonymní uživatel Baboon 11.1.2013 v 13:02

    Brajn - No jasně a pak taky skrytá reklama na notebook Sony, boty FiveTen, auta Škoda a Ford, bagry Kubota a pivo Holba..A prachy ať radši nasypou do dalšího nesmyslnýho asfaltování namísto něčeho aspoň trochu zábavného, že?

  • anonymní uživatel tandlis (honza.tandler (a) gmail.com) 11.1.2013 v 13:22

    Brajn: Tak tahle těžká technika váží asi jako 20 kopáčů s lopatama a věř tomu, že se s ní dá takový trail udělat rychleji a přinejmenším stejně čistě. Mimochodem spousta rádoby stavitelů těch jejich vlastních trailů se chová v lese stokrát hůř, vytěží si hlínu kde chce, nechá po sobě díry v místech, kde se dobře kopalo a řeší si jen ten svůj trail a ne jak to vypadá okolo. Jo a ať jsou to lidi z améru, jak píšeš, nebo odjinud, tak jsou to pořád bajkeři, mají svoje zkušenosti a pravdou je, že mají možnost mít těch zkušeností víc. Viděl jsem sakra hodně tratí v Čechách a stavitelé každý druhý by si zasloužili a někteří by i uvítali, když by jim někdo poradil. Jestli někdo udělal ze sebe hlupáka, tak jsi to ty...

  • anonymní uživatel Brajn 11.1.2013 v 13:49

    volove,kecate si akorat pod vousy

  • anonymní uživatel janossh 11.1.2013 v 18:59

    trail jsem jel je to bomba všem doporučuji
    janossh

  • anonymní uživatel Brajn 11.1.2013 v 20:35

    jasne, nechte se vest stadem...jen proto ze clovek rekne jinej nazor nez stádo,je za blbce, zamyslete se frajeri...

  • anonymní uživatel Demo Nine 11.1.2013 v 22:59

    vyzerá to super :) prezrel som priamo aj tú www stránku a aj tá možnosť ubytovania sa mi páči..vidím to tak,že ak práca dovolí na pár dní si spravím výlet :) len tak ďalej :)

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 11.1.2013 v 23:30

    Brajn:běž si brousit lajny na asfalt.Howgh

  • anonymní uživatel Baba-ji 12.1.2013 v 0:14

    Demo Nine: urco se vyplati venovat tomu par dni, navic par km od Rychlebek je bikepark Kouty ;)

  • anonymní uživatel petr (spaggy (a) tiscali.cz) 12.1.2013 v 9:39

    ta těžká technika se mi vubec nelíbí,dobrej záhul pro přírodu

  • anonymní uživatel anonym :) 12.1.2013 v 10:01

    Vole ta těžká technika : jeden malej bagr, je pořád lepší než dvacet puberťáků s lopatama co tam nechaj fůru petflašek apodobný svinstvo ( pokud nemaj dozor). A kdyby to byl takovej záhul pro přírodu, tak by jim to tam nepovolili stavět...je to stopro lepší, než kdyby bikeři jezdili lesem a rozrejvali to tam, takhle pojedou po náááádhernym trailu kterej je na to stavěnej a respekt!

  • anonymní uživatel petrD 12.1.2013 v 10:32

    brajn... ty jo chápu tvoje rozhořčení nad těžkou technikou, ale zrovna v této oblasti čas od času probíhý těžba dřeva v tý nejhrubější podobě s lakatošem, kterej za sebou táhne půlku lesa hlava nahlava... myslím si že tenhle bagřík, je jako kapka v rybníce...

  • anonymní uživatel cezin 13.1.2013 v 10:34

    tako jako synek lesáka, můžu říct že lakatoš je taky stále ještě nejmenší zlo, ten kdo někdy dělal nějakou paseku po vyvážečce, to je teprve prasárna, vše rozryto a zhnuseno, tydle traily, mám za barákem a je to nejlepší nápad za posledních stolet, protože je to ve vesnici, která je dost zapadlá a ani myška tam nehrábla a konečně aspoň tímto směrem se stane známější, klukům patří převeliká úcta

  • anonymní uživatel janossh 13.1.2013 v 16:38

    i když nejsem syn lesáka tak souhlasím s CEZINEM klukům a všem kolem stezek patří velký dík za realizaci všeho kolem určitě zase dojedu.

  • anonymní uživatel Oldak (oldakzz (a) seznam.cz) 13.1.2013 v 22:10

    Pro Brajna : evidentně vůbec nevíš o čem tohle video je, kde to je a jakým težkym úsilim se buduje a co dané lokalitě přináší... coz značí jediné a to že zbloudilá OVCE jseš tu ty.Kdyby jsi si nejdřív zjistil nějaké informace na co že to vůbec koukáš,objevil by jsi že například za vším stojí nesmírná práce Pavla Horníka, že pouze polovina z tohoto trailu a jeho šesti sekcí je vybudována Velšanama s Back on Track a ne Američanama (i když je to úplně jedno) .Třeba že to že je zde dalších x10km trailů je postavených těžkou dřinou místních lidí, kteří zde šli pracovat za minimálí plat od ůřadů práce a také dobrovolníků, dále že minirypadlo o váze 2,6tuny s gumovýmy pásy o šířce trailu a výkonem 18kw toho zasmradí a zničí méně než tvoje jedna vyjížda autem do Marketu pro rohlíky.Škoda takových ovcí jako jseš ty a já jen držim palce Rychlebskym stezkám a dalším podobným projektům a lidem co do toho dávají toliko energi.Osobně jsem se mohl na tomto ješte nedokončeném trailu svézt a je to opravdu to nejlepší co jsem kdy zažil.

  • anonymní uživatel he he 14.1.2013 v 11:17

    no brajn asi este nikdy nebol v lese a nevidel tazbu dreva :D vypatlanec

  • anonymní uživatel tom (tomasslovak (a) centrum.cz) 21.1.2013 v 20:36

    toz to vypada hodne luxusne,ty sutry moc pekne.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí