Co archiv dal #25

Autor: Keli, vydáno: 21.3.2015

Je sobota a s ní i archivní okénko, tentokrát koukneme na dvě zajímavá kola a o mnoho zajímavější dokument o tom, že silná psychika a vůle dokáže s osudem bojovat více než úspěšně.



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.



Rok 2008: Článek Bikecheck – díl druhý v tomto druhém pokračování se podíváme na kola amatérských jezdců, první bude fourcrosový speciál pod názvem MXM 4× Václava Draxala. Další bude kolo, o kterém bych se nebál říct, že je jediné v ČR a je to GT IT1, pokud vám název nic neříká klikněte a dozvíte se víc…







Rok 2009: První info o nové generaci Giant Glory 2010 Sezóna ještě ani pořádně nezačala a již je k dispozici pár skoupých informací o novém modelu Giant Glory pro sezónu 2010. Mnoho informací není dostupných, ale něco málo se našlo.







Rok 2013 Video: Bekim – život = párty. Jeden pád a tvůj život se ti změní od základu, své o tom ví Slovák Bekim Aziri, který se zranil na fourcrosse v Přerově. Bekim ukazuje, že silná psychika a vůle dokáže s osudem bojovat více než úspěšně.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel ID 21.3.2015 v 9:25

    to GT sa my v dobe svojho vzniknutia strašne lubilo.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí