Co archiv dal #21

Autor: Keli, vydáno: 21.2.2015

Je tu sobota a bla bla bla… jasně, ani dnes nechybí pravidelný náhled do d:key archivu. Koukneme co jsme psali o krčních chráničích v roce 2008 a navrch si dáme tři videa.



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.



Rok 2008 a krční chrániče byly věcí nepříliš rozšířenou, počet sjezdařů, kteří je u nás vozili by se dal napočítat na prstech jedné ruky. První představení u nás na webu bylo v článku Krční chránič – ano nebo ne.





Rok 2010 a s ním přišlo i video Euround. Smyslem Euround je podobně jako u Czech Around ukázat a přiblížit vybrané spoty a bikeparky české bikové veřejnosti. Tentokrát se ovšem produkční parta vydala za hranice naší vlasti, kde natáčela v těch nejoblíbenějších resortech. Na videu už také potkáte i několik zahraničních riderů, kteří zpestří ježdění s českou bikovou špičkou.

Jak se v roce 2011 připravoval Sam Reynolds na slopestyle závod Whitestyle ukáže video Road to Whitestyle. Sleduj tvrdou a poctivou přípravu, plnou odříkání a sebezapření, která přinesla očekávané ovoce…

Opět rok 2012 a video v němž Petr Kraus vyrazil do Guatemaly, tam pojezdil místní památky a také vyrazil na místní sopku Pacaya, kde si vyzkoušel jízdu v lávovém prachu a jeho pocity: It’s amazing, it’s like snowboarding in the winter.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí