Pozvánka: druhý závod Scott Enduro X Race již příští týden

Autor: Keli, vydáno: 16.6.2015

Druhý závod série Scott Enduro X Race bude pokračovat již příští víkend (27. – 28. 6. 2015) na Slovensku v Bachledové dolině. Na závodníky čeká celkem 5 rychlostních zkoušek a celková délka závodu bude 28 kilometrů.



Závod bude mít 5 RZ, 4 výjezdy, 1 vývoz lanovkou, celkově 28 km. Trasy jsou vedené pohořím Spišské Magury a kombinují jízdu v parku s ježděním ve volné přírodě s nádherným výhledem na Belianske Tatry a 2 národní parky – TANAP a Pieninsky NP. Zajímavé ceny a zaručený vysoký standard závodu garantuje série Scott Enduro X Race a také jeden z tvůrců tratí Filip Polc.





Formát závodu je obvyklý, sobota je vyhrazena tréninku a v neděli pak hlavní závod. Pro závodníky budou připraveny tradiční slovenská jídla na občerstvovačce i po skončení závodu.   V bikeparkové půjčovně je možné si zarezervovat zapůjčení povinné full face helmy a chráničů na závod v infocentru na tel: +421 524 498 101

Nádherné prostředí závodu je vhodné i na možnost prožití pěkného víkendu s celou rodinou – v parku je množství jiných atrakcí – bobová dráha, tubing, dětsky areál, naučný chodník, rozhledna, lesní hry atd. Další možnost nabízejí krasné výletní cíle v okolí.  





V Ždiaru je kopec možností ubytovaní, seznam najdete na tomto odkaze. Novinkou bikeparku je Pumptrack, který je možné vyzkoušet po celý víkend.

Více informací a registraci do závodu najdete na www.enduroxrace.cz, informace o středisku na www.sunbachledova.sk







Bohužel ne všechny zprávy ze seriálu Scott Enduro X Race jsou pozitivní, bohužel závod, který se měl uskutečnit ve Špindlerově mlýně byli organizátoři nuceni zrušit. Důvodem jsou stavební práce ve středisku. Ze stejného důvodu bude i tamní bikepark fungovat jen do konce června.

Podobné články

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí