Mapa finále Scott Enduro X Race na Dolní Moravě

Autor: Keli, vydáno: 2.9.2015

Finálový závod seriálu Scott Enduro X Race se uskuteční o tomto víkendu na Dolní Moravě. Na závodníky čekají čtyři rychlostní zkoušky na obou stranách údolí Dolní Moravy.

Závod měl na mále, na začátku července se oblastí Králicka prohnala bouře a přímo Dolní Moravu zasáhlo tornádo. Poničený byl porost v rozsahu 50 tisíc metrů krychlových a z tohoto důvodu byl zakázán vstup do lesů. Pořadatelům se podařilo vyjednat výjimku a dostali povolení k uspořádání závodu.




Mapa ve formátu PDF ke stažení zde



Dolní Moravu i Relax a sport resort Dolní Morava zasáhlo o půl čtvrté ráno tornádo. V podstatě všechny naše hlavní aktivity jsou zničené, a to včetně Mamutíkova vodního parku a Lesního zážitkového parku, což je český unikát, který jsme otevírali tuto sobotu (1.7. pozn. red.). Kompletně zničený je lanový park a bobová dráha, kde jsou vytrhané ocelové konstrukce v délce dvou set tří set metrů,“ uvedl obchodní ředitel resortu Martin Palán.




Foto: Deník.cz



Nicméně finálový závod se uskuteční a to je pro nás nejdůležitější informace. Dráhy byly vzhledem ke kalamitě upraveny, ale přesto nebudou chybět zcela přírodní trail. Ano, jedná se o trail, který bude startovat z vrcholu Klepáč u rozhledny v nadmořské výšce 1144 metrů nad mořem na česko-polské hranici a končit v místech původního bike a snowparku na Větrném vrchu. Ostatní dráhy se pojedou v rámci ski areálu Ski & relax Dolní Morava.

Pokud ještě nejste registrováni, je nejvyšší čas, registruj se na www.enduroxrace.cz.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí