Downmall: Tomáš Slavík vítězí v Budapešti!

Autor: Tomáš Slavík, vydáno: 9.2.2016

Tomáš Slavík dokázal zvítězit na čtvrté zastávce Downmall Tour 2016 v Budapešti, Maďarsko. Vyhrál všechny závodní jízdy a ve finále s náskokem téměř vteřiny vítězí ve velkým stylu! Tak uvádí své shrnutí závodu v Budapešti Tomáš Slavík.





Tomáš Slavík dokázal zvítězit na čtvrté zastávce Downmall Tour 2016 v Budapešti, Maďarsko. Vyhrál všechny závodní jízdy a ve finále s náskokem téměř vteřiny vítězí ve velkým stylu! Slavík také získal další cenné body do celkového pořadí, vzdálil se tak zbytku startovního pole se svojí vedoucí pozicí a nadále potvrzuje svoje vyrovnané výkony.





„Máme za sebou letos už 4 Downmally a není moc věcí, které nás mohou na trati překvapit. Všichni už máme jasno ve výběru pneumatik, nastavení kola atd. takže urvat se zbytku startovního pole je stále těžší a těžší! I tak jsem si našel pár míst v Budapešti, kde jsem byl trochu rychlejší než ostatní. Po tréninku jsem měl super pocit z ježdění a konečně jsem se začínal cítit stejně dobře jako před moji nemocí. 2015 byl hodně tvrdej rok, co se týče mého zdraví a pořád makám na tom, abych se vrátil do původního stavu..a konečně to začíná být srovnatelný, takže mám radost! Byl jsem rychlej ve všech svých jízdách, nedělal jsem chyby a ve finále jsem dokázal vyhrát téměř o vteřinu, takže jsem spokojenej jak se svým výsledkem, tak především se svým výkonem. Obchoďák v Budapešti byl obrovskej a stejně tak i publikum. Fakt jsem si Maďarsko užil a atmosféra byla naprosto výborná. Díky Maďarsko a vidíme se příští rok! Další zastávka mě čeká u našich slovenských bratrů v Bratislavě. Bude to skvělá show před téměř domácím publikem!“

Další zastávka Downmall Tour 2016 je 13.2.2016 v Bra­tislavě, Slovensko. Pro více informací, fotek a videí z příprav na další závody sledujte sociální sítě Tomáše Slavíka FB a Instagram.





Photo: Prouzic photo, Lukas Navratil

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel greg minářů 9.2.2016 v 12:30

    dobře Tome !!! to samé Dejw Janáč a Lídr :-) good Job :)

  • anonymní uživatel adnot 13.2.2016 v 9:58

    a proč jste nezmínili Martina Lébla ? třetí místo se nepočítá ? hm...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí