Moravsko-slovensky El-Eng DH Cup odtajnil termíny i lokality

Autor: Keli, vydáno: 7.3.2016

Populární sjezdový seriál, který letos vstupuje již do svého sedmého ročníku odtajnil svůj kalendář. Na sjezduchtivé čeká celkem pět zastávek jak v ČR, tak na Slovensku, ale i v Polsku. Ale možná bude závodů nakonec i víc…

O přípravu MSDH El-Eng DH Cupu se bude nadále starat SK Grafobal a DEMA Bikecentrum Kálnica. Příprava jednotlivých závodů bude ve spolupráci s lokálním partnerem a majitelem areálu.

Již podle názvu seriálu vidíte, že novým reklamním partnerem bude firma EL-ENG s.r.o., která sídlí v Holešově a sjezd podporuje již dlouhodobě.



Seriál ale odstartuje „až“ v Koutech nad Desnou a to již 24.dubna. Trať není potřeba představovat, protože ji určitě každý správný sjezdař zná.
Zaskočit by nás mohlo snad jen počasí, v případě, že by se chtěla v dubnu vrátit zima a na horách zasněžilo. Pro tento případ je v termínech náhradní říjnový termín, kam by jsme Kouty přeložili.
Ale v posledních letech zde měla reprezentace v dubnovém termínu soustředění a vždy si slušně zajezdili a tak věřím, že se závody uskuteční dle plánu.

V květnu se uvidíme ve Wisle, kde už by zima hrozit neměla, ale protože stále neznáme termíny polského poháru, tak se náhradní termín v krajním případě může týkat i závodu na Stožku.





O prázdninách využijeme pohostinnosti moravského střediska Kyčerka ve Velkých Karlovicích a o tři týdny později i slovenského střediska Velká Rača-Oščadnica.

Závěr seriálu bude tradičně na moravské straně v Bílé, kde by mohla vzniknout přes léto nová sjezdová trať a v jednání je i nedaleká Razula, kam by jsme se chtěli vrátit na osvědčenou trať, kde se v minulosti jezdil MSDH Cup i závody ČP.

Pokud by náhradní termín zůstal nevyužitý, tak právě v tomto termínu by se mohl uskutečnit další závod v Razule, nebo proběhnout ukončení sezony.

O tom vás ale budeme zavčas informovat na webu seriálu i na FB.



Kalendář MSDH El-Eng DH Cup
24.4. Kouty nad Desnou
22.5. Wisla – Stožek
17.7. Velké Karlovice – Kyčerka
7.8. Velká Rača – Oščadnica
2.10. Bílá
9.10. náhradní ter­mín

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí