Pozvánka: Finále Moravsko-Slovenského EL-ENG DH Cupu v Bílé již tento víkend

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 27.9.2016

Není to tak dávno co jsme odstartovali v zasněžených Koutech sezonu 2016 a již tento víkend nás čeká závěrečný závod v Ski areálu Bílá.

Věřím, že všichni sjezdaři si přijedou užít na známou trať, která bude jen s mírnými změnami sjízdná pro všechny výkonnostní skupiny. Pro méně zdatné a začínající sjezdaře budou v nejprudších částech trati připraveny objízdné trasy.

Registrace běží do čtvrtečního večera na webu, nebo v sobotu dopoledne přímo v cílovém prostoru u čtyřsedačkové lanovky, která bude vyvážet už od středy, kdy je státní svátek. Trať závodu bude ale vypáskovaná tradičně v pátek po 16 hod.

Registrace je v sobotu od 9 hod.do 13 hod. , trénink celý den a v neděli v 11 hod. semifinále a ve 13 hod. finálový závod. Vyhlášení výsledků pak proběhne okolo 15 hod.,kdy předáme poháry pro vítěze všech kategorií a taky finanční prémie a věcné ceny od partnerů seriálu. No a věřím , že nějaké cena zůstane i pro náhodně vylosované startovní čísla.
U registrace, nebo během závodů se můžete vyjádřit k slavnostnímu ukončení sezony, které bývá pravidelně v Kálnici. Zvažujeme jestli ho uspořádat formou závodů s hromadným startem, nebo dual, případně jen slavnostní předání cen s posezením u pivka :) .
Tak budeme doufat, že závěr sezony bude s babím létem a že svou účastí přijedete potvrdit, že mělo smysl pořádat tento seriál.

Díky a těšíme se… Zdeněk a organizační parta MSDH Cupu

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí