reklama

Giant Factory Off-Road Team v roce 2017 se třemi novými tvářemi

Autor: Keli, vydáno: 6.1.2017

Po loňské úspěšné sezóně, ve které si jezdci Giantu připsali pódiová místa a i vítězství na Crankworxech a závodech EWS dochází k výrazné obměně tváří.
Sjezdař a šestinásobný mistr Kolumbie Marcelo Gutierrez a australský enduro specialista Josh Carlson budou i v roce 2017 pod křídly Giantu, v rámci továrního týmu Giantu, Giant Factory Off-Road Team. Ke dvojici veteránů v letošní sezóně doplní trojice mladých pušek.

Josh Carlson loni získal nejlepší výsledek (třetí místo) na závodech Enduro World Series ve Whistleru

Josh Carlson je stálice Giantího enduro týmu, k němu v letošní sezóně přibude Mckay Vezina, dvacetiletý Kanaďan, který doposavad jezdil s podporou Giantu, ale nebyl členem továrního týmu. Jeho stabilní formu dokládají výsledky z EWS, kde jako nováček končil ve své první sezóně pravidelně v Top20.

Nováčkem týmu je Mckay Vezina, ve své první sezóně v EWS zajížděl v nabité konkurenci překvapivě dobře

Gutierreze mezi sjezdaři doplní mladí talenti, jedním z nich je irský Jacob Dickson, čtyř násobný juniorský Mistr Irska, a Eliot Jackson, ex-motokrosař, který se loni blýskl dvě umístěními v Top10 sjezdech na Crankworxu.

Šestinásobný Mistr Kolumbie Marcelo Gutierrez se v letošní sezóně zaměří na všechny důležité sjezdové závody včetně Světového poháru

Tým k závěru roku 2016 opustily i velké hvězdy, Francouz Yoann Barelli odchází ke Commencalu (více v článku), také Guillaume Cauvin a Alex Marin nebudou již v modrobílém dresu.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí