reklama

Fabien Barel potvrdil - Canyon jde do Světového poháru ve sjezdu

Autor: Keli, vydáno: 28.12.2016

Fabien Barel potvrdil zákulisní informace o vstupu značky Canyon, respektive jejího továrního týmu do kolotoče Světového poháru ve sjezdu. Fab sice mnoho informací neprozradil, například neznáme složení, ale nedá se očekávat, že by se jednalo o slabé jezdce, kteří by ve svěťáku byli jen do počtu. Mluví se například o Troy Brosnanovi jako lídrovi teamu (Troy nedávno opustil Specialized, Video: Specialized říká pápá Troy Brosnanovi) nebo bývalého jezdce Devinci Mark Wallace (Devinci v příští sezóně nepostaví závodní tým do Světového poháru), dále je slyšet jméno Ruaridh Cunningham (bývalý jezdec týmu Unior), Fabien Barel by pak měl fungovat jako manažer týmu…

Proč Canyon vstupuje do Světového poháru ve sjezdu, ekvivalentu závodů Formule 1 v automobilových soutěžích? Cílem je zlepšení vývoje produktů této značky a samozřejmě je to i výborný marketingový tah, protože se jedná o divácky nejsledovanější gravity disciplínu horských kol.

Tým bude s největší pravděpodobností sedlat kolo Canyon Sender, které jsme letos testovali a Čert o něm tvrdí, je to konečně jiný sjezďák. A ani otázka, zda-li bude kolo vybaveno fíčurou Project DisConnect (Video: Canyon – Project DisConnect), která ořech „odpojí“ od náboje, zůstává nezodpovězenou otázkou.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel mirko 29.12.2016 v 6:52

    Dalo se to čekat,bohužel cena produktů už asi nebude tak lidová. Takže stejný osud jak u YT????????????

  • anonymní uživatel zaza 30.12.2016 v 10:51

    co je s yt?

  • profilová fotka Keli 30.12.2016 v 17:39

    Mirko: máš pocit, že se vstupem YT do Světového poháru se nějak výrazně změnily ceny jejich kol? Dle mého názoru nikoliv. Agresivní cenová politika je jejich hlavní devizou, takže kdy(všech direct sale značek) by zdražili, přišli by o hlavní konkurenční výhodu.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí