Video: Matěj Charvát - Každý den není posvícení!

Autor: Matěj Charvát, kategorie: Video, vydáno: 1.6.2017

Díky dobrým výsledkům z několika předchozích závodů jsem se nominoval na Mistrovství Evropy ve sjezdu 2017. Standa už to měl jistý delší dobu díky výsledku, který zaletěl hned na začátku sezóny na světovém poháru v Lourdes.

Nemám zatím nejlepší formu, ale na druhou stranu jsem věděl, že díky zkušenostem a tomu, že pojedu v klidu můžu jen získat.
Na trati v Sestole se do teď nic většího nejelo. Pro nás to byla absolutně neznámá lokalita a tak se v nás lehce kupila nervozita. Po prohlídce trati jsme ale byli celkem překvapeni… pozitivně. Podobnou trať jsem už dělší dobu nejel. Prudká, rychlá a místy pro někoho možná až příliš. Díky extrémnímu suchu byla i hodně prašná a kluzká. My jsme se ale cítili dobře, začali jsme hezky z volna a postupně v tréninku nabírali rychlost. Překvapením bylo, že i přes dobrý pocit výsledky nakonec nebyly tam, kde bychom je očekávali. Velká konkurence na ME byla rozhodně jedním z vysvětlení, ale před námi se objevili i závodníci, které relativně běžně porážíme. Prostě nám to tak uplně nesedlo. Každý den holt není posvícení.

Nejlépe z Čechů zaletěl Hugo Robenek (16.) za ním kousek Ondřej Štěpánek (18.). Sehny bral 22. místo a já 39. s příliš opatrnou jízdou. Tak zase příště…to už snad víc přitopíme pod kotlem!



Díky a uvidíme se zase příště.

Matěj

Sledujte Matěje a jeho Vlogy na YouTube kanálu a nenechte si ujít novinky na jeho profilech na facebooku a instagramu @matejcharvat. Tohle není ještě zdaleka cílová destinace a čeká vás po boku Matěje mnoho dobrodružství!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí