Pozvánka: MSDH Cup Velká Rača - Oščadnica je pro vás připraven...

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 13.7.2017

Pro všechny příznivce sjezdových závodů je připraven další díl Moravsko-Slovenského El-Eng DH cupu , který se uskuteční o víkendu 22–23.7.2017 ve středisku Snowparadise Velká Rača-Oščadnica.

Pokud jste se ještě nestihli zaregistrovat, tak na to máte čas do čtvrtečního večera  (20.7­.2017 do 20 hod.)  Doufáme, že si o prázdninách najdete čas přijet vyzkoušet trať na které se v září pojede taky jeden ze závodů Slovenského poháru.

Letos jsme pro vás domluvili asistenci horské služby na oba dva dny, aby jste se cítili co nejbezpečněji a trať vám připravíme opět v pátek odpoledne, takže celou sobotu můžete poctivě trénovat a v neděli si užít závody o pěkné poháry , ceny a finanční prémie.

Tradičně dáme šanci všem účastníkům v tombole startovních čísel, kde rozdáme trička, kšiltovky a vstupenky na bobovou dráhu .

Tak už jen to počasí aby klaplo :)

Minulé závody nám vždy trochu zapršelo při sobotním tréninku a to odradilo spoustu jezdců, ale v neděli při závodech to bylo už super. Tak se nenechte odradil.  Stále věřím, že máte zájem o závody a že stojí za to něco pro vás uspořádat. Čím víc vás přijede, tím větší budou finanční prémie, protože za každého jezdce dáváme 100,–Kč  do finančních prémií pro nejlepší v každé kategorii.  A tak malá účast mrzí nejen pořadatele, ale i nejlepší tři jezdce.

Závodíme opět ve všech věkových kategoriích včetně HardTailů. Propozice zde.

Tak čau na Velké Rači.

Zdeněk Florián – ředitel závodů 

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí