reklama

Video: TryItAll 2 - Dominik Puffer ukazuje přehlídku techniky a stylu

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 6.12.2018

Pevňák, trial a MX chrániče na hrudníku? Jak toto jde dohromady? Podívej se na video ve kterém Dominik Puffer ukazuje přehlídka techniky a stylu a pochopíš. Přidáváme i něco navíc o vzniku videa, které nám Dominik prozradil.

Vzniklo to celý tak, že minulej rok na podzim jsem měl nápad natočit enduro/trial edit. Řekl jsem to klukům, kteří maj produkční společnost a zároveň jsou to moji dobrý kamarádi a taky bajkeři, parta s kterou trávim nejvíc času (ER crew). Všem se to líbilo a shodli jsme se že by to mohlo mít úspěch. Natočili jsme to, sestříhali, dali na Pinkbike a video mělo úspěch a za chvíli se stalo VOD.

Už všem bylo jasný že z TryItAll se stává tradice a proto i letos na podzim jsme naplánovali natáčení TryItAll 2. Na základě prvního videa jsem navázal spolupráci s firmou RST a proto dvojka už byla ve spolupráci s RST. Natačení předcházel poctivej spothunting, kdy jsem s fotografem Benem objížděl, hledal a připravoval lokality pro natáčení. Nakonec jsme většinu spotů našli na kopci Luč poblíž Lipna nad Vltavou. Něco málo u Vyššího Brodu a taky na našem domácím kopci Kluk u Českých Budějovic.

Nebylo jednoduchý sladit harmonogramy aby jsme všichni měli čas, ale nakonec to klaplo. Samotný natačení nám trvalo tři dny, řešili jsme defekty na kole, nějaký drobný zranění, špatný počasí v kterým se nedalo točit, spali jsme v Krumlově v hostelu, všichni jsme byli unavený, špinavý, ale všechno dohromady to byl zase skvělej zážitek. I když představa jak bude vypadat TryItAll 2 byla trochu jiná, tak se to zase povedlo skvěle a video má ještě mnohem větší úspěch než jednička. Chodí mi chvála od bajkerů z celýho světa, lidi mě srovnávaj s Macaskillem, Akriggem atd. Mám z toho opravdu radost.

Od ERcrew to samozřejmě není první ani poslední počin. Na příští rok máme v plánu spoustu bajkovejch projektů, od několika různorodejch editů přes pořádání jamů a závodů až po Enduro campy v mojí režii. Letos jsem ke svojí biketrialový akademii, kterou mám už dva roky začal vyučuvat i techniku jízdy na horským kole a chci v tom i nadále pokračovat a posunout to mnohem dál :)

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 6.12.2018 v 6:15

    Hustý, parádní ježdění i lokalita.

  • anonymní uživatel Dawid 6.12.2018 v 7:27

    Hodně dobre videjko.

  • anonymní uživatel Odrazka 6.12.2018 v 11:08

    Velká paráda, kilomert nad všema českejma videama za poslední dobu tady...

  • anonymní uživatel mike 6.12.2018 v 11:52

    Ten pocit, když borci na fullech se 150 zdvihem jezdí po trailových vymetených pěšinkách a myslí si kdo ví jací jsou rideři :D

  • anonymní uživatel Lulin (Lulin (a) seznam.cz) 6.12.2018 v 14:14

    No nevím jestli by tohle bylo na fullu jednodušší...

  • profilová fotka CanaLL 6.12.2018 v 16:19

    TOP!

  • profilová fotka Ádoš 6.12.2018 v 19:43

    Tak tohle je TOP. Jezdec, kamera, efekty, střih i hudební doprovod. Dejchl z toho na mě takovej ten starej numetal/break-beat Reanimation

  • profilová fotka Ádoš 6.12.2018 v 19:46

    ....začal jsem s údivem psát dřív, než jsem dokoukal video - jsou to Linkini a nejspíš Reanimation. Jedno z mejch nejoblíbenějších cd z puberty, od Linkin Park nejoblíbenější (no fakt Hybrid Theory se v discmanu brzy ohrál :-D)

    Kluku si borec par excellence!

  • anonymní uživatel Tomik 6.12.2018 v 21:20

    Best

  • anonymní uživatel wladena 7.12.2018 v 5:02

    Áďoš: prd reanimation, to uz byl prujem, je to trek z meteory. Video moc!

  • anonymní uživatel KRAJIC 7.12.2018 v 10:30

    Hezké až k posrání...

  • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 7.12.2018 v 15:35

    2 wladena

    díky za opravu a sorry za pokračování v OT - ale jen tě chytnu za slovo s tím "UŽ". Reanimation vyšel asi 2 roky před Meteorou - ta se mi osobně, až na pár tracků, už moc nelíbíla, ale každej má jinej štajl žejo. Ať už je to z Meteory nebo Reanimation, ti kdo se podíleli na tvorbě videa, vybrali řekl bych moc dobře.

    Nesnáším ty dnešní dubstepový sračky. A to jsem jako študák myslel, že když s tím před 15 lety na Summer of Love, Creamfields atd. proráželi dj´s na menších stage, že je to slepá cesta....... a teď ty hovna slyšíš pod každym videem. Zlatý časy techno spratků a open airů jsou nenávratně pryč.

    Ještě jednou díky jezdci a produkci za perfektní 2 minuty

  • anonymní uživatel Prasopes 7.12.2018 v 20:18

    Pecka, k dokonalosti chybí aspoň o pár sekund víc záběrů ve speedu

  • profilová fotka Ondrej Grund 12.12.2018 v 16:27

    Prasopes: Jak chceš v takovýmhle terénu nabrat rychlost?

    Jinak tvůrců poklona, boží edit kterej ukazuje, že i na HT je zábava. :) Sám Commencal Metu HT vlastním. :)

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 13.12.2018 v 22:04

    Jbt rampage a triple beka. Tohle je freeride!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí