Video: Kicbill Vagus movie - lifestyle 2018

Autor: Kicbill Vagus, kategorie: Video, vydáno: 14.12.2018

Máš svoji partičku? Jezdíte spolu na kole? Jaký jste měli letošní rok? Našlapanej jak měli Kicbill Vagusáci?



Video není jen o bikingu, ale shrnuje nějaký ten náš životní styl. Drtivá většina je z letošního roku. Jsou tam střihy i ze zimy z přescesťáku na Bahenci, který je pro nás tradicí, pokud nám to teda podmínky povolí.

Koncem jara je pak bikefest v Kálnici, kde je účast povinná. Letos jsme dojeli už ve čtvrtek večer a zastihl nás docela slušný chcanec, tak nám nezbývalo nic jiného než se zahřát něčím dobrým. Pátek se vydařil parádně i když bylo všude bahno, náš mladý střelec Adam vyhrál na pumptracku první flek.
Sobota byla celá slunečná, všechno vyschlo. Slopestyle se nerušil tak se šlo řádně fandit. Večer pak dual slalom, další divočina. No a v neděli jsme odjížděli rozbití jak domorodci :).

Další bychom zmínili lokality o které se staráme my. Trail v lese a pumptrack. Obě dvě lokality jsou v Písku u Jablunkova. Trail byl letos trochu zanedbávaný, i když se postavil už cca 11 metrový přescesťák. Do videa se už nevlezl, škoda, příště. Raději by jsme zmínili ten pumptrack, který budujeme už tři roky. Už i dirty pomalu rostou. Chodí nám tam hodně mladých potencionálních bikeru, což je super. Místo nám přirostlo k srdci a trávíme tam hodně času jak přes den tak i večer při ohni, párku a pivě.

Když se na podzim začala příroda barvit vybrali jsme se do Koutu. Tam jsme to táhli v pěti včetně mladého výherce z Kálnice, který nepřestane překvapovat. I na enduru tomu dával kudlu. Byl to klasický bike trip, co asi každý zná. První den se rozjezdit, večer akce, druhý den si naplno užít a večer domů. Tohle byly asi ty nejlepší události. Mimo to je hodně dalších akci, bugrů, výletu, tripu a bikingu, které jsou ve videjku.

Na konci videa je i menší vzpomínka na kámoše, který nás bohužel 1.1.2018 opustil. Užívej tam nahoře!

Toť je asi vše co bychom za nás řekli. Snad se bude video líbit, Av freeride.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel fusocz 14.12.2018 v 15:31

    yeeaah, zrzigeeeey!bugggggr!

  • anonymní uživatel JakeB 15.12.2018 v 18:14

    Satan je pitcha

  • profilová fotka Martin 15.12.2018 v 22:55

    juchuuuuuuu

  • anonymní uživatel Schimanski 16.12.2018 v 0:19

    to dal fakt týpek can can v žabkách? :D

  • anonymní uživatel Balanc 16.12.2018 v 12:03

    Bugr jak se slusi a patri! ;)

  • anonymní uživatel Ladis 21.12.2018 v 8:11

    Jou jou Vagusáci, krásná práce . . jen škoda že nejsem o 10 let mladší abych si ten bugr dal s Váma :)
    Jinak příště více ohleduplnosti na těch tratích vůči holkám a mladým jezdcům ! s t i c k t o g e t h e r a bacha na játra

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí