Video: Michal Prokop - v prosinci do Finale

Autor: Michal Prokop, kategorie: Video, vydáno: 17.12.2018

Jako každý rok jde kalendář v prosinci do finále, stejně tak i Michal Prokop každý rok míří do Finale, do Finale s velkým F. Více o této tradici ve videu.

Jo, zase Finale Ligure. Vlastně jako každou zimu, jako každý prosinec. U nás už zažalo padat bíle zlo, tak byl čas na chvilku vypadnou do tepla. Termín se klasicky ladil podle počasí. A vyšlo to na jedničku. Tři dny super ježdění za slunečních paprsků, jak to máme ve Finale rádi. Jedeme v klasické sestavě, masters rideři Honza Truhlář, Tomáš Vopálenský a Krabcycles zastupuje Mára a Krab. Více o tripu se dozvíte ve videu. Doufám, že během zimních měsíců do Finale Ligure vyrazíte taky. Vidíme se tam!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Burda (ze severu) 17.12.2018 v 20:54

    Odhadl jsem to dobře, nejdříve půlka videa omáčka a pak půlka videa gopro. Oproti videu pana Dresslera je tohle hodně slabé. Ten pan Dressler mě fakt v poslední době na DK dostal.

  • anonymní uživatel honzasiska (honzasiska (a) centrum.cz) 20.12.2018 v 7:12

    Za mě super video teda :) Když takhle vyjde počasí, tak je to paráda, my měli letos 2x celkem smůlu, v únoru déšť, sníh a kosa, v dubnu teda super, ale teď koncem listopadu zase zima a bahno. Ale Finale je super i v psím počasí, hlavně když se jezdí.

  • anonymní uživatel Vítek 4.1.2019 v 7:39

    nuda jak cip tyhle endura

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí