reklama

Video: Scott ohlašuje nový tovární tým - SCOTT DH Factory

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 18.1.2019

SCOTT DH Factory přináší nové talenty a přístupy do Světového poháru a bude bojovat o nejvyšší podiová umístění jak v mužské, tak ženské kategorii. Stejně jako v minulosti i letos budeme na kolech Scott vídat Brendana Fairclougha, dále jej v týmu doplní Dean Lucas, Marine Cabirou a Flo Payet.

Hlavní hvězdou je bezesporu mezi fanoušky velmi populární Brendan Fairclough. Brendog, který hlásí, že je na sezónu připraven a těší se jak na závody, tak na mimozávodní aktivity. „Jsem velice rád, že sezóna už začíná. Cítím se skvěle a těším se ježdění, a to jak na závodních tratích, tak i na nové filmové projekty. Bude to velmi vzrušující.“

Novými tvářemi jsou 23letý Australan Dean Lucas, který si sebou přináší úspěchy z minulosti a skvělé vyhlídky do budoucnosti. Ženský prvek v týmu zajišťuje Marine Cabirou, která uplynulou sezónu ukončila na krásné pozici – 4. místo na mistrovství světa v Lenzerheide ve Švýcarsku – a to ji nabíjí motivací a energií do přicházející sezóny. Čtvrtým do party je Francouz Flo Payet, který je na okruhu velmi dobře respektovaný, těžký konkurent s velkou rychlostí. Rok 2018 se mu kvůli zranění nevyvíjel dle předpokladů a proto je nyní nadšený tím, že začne v roce 2019 zcela zdráv a v plné síle se bude moci ukázat závodech.

Složení jezdců je bezpochyby zajímavé, ale mnohem zajímavější je kolo na kterém jezdí. O něm v tiskové zprávě nebyla ani zmínka, ale je jasné, že je vyrobeno z karbonu a svým vzhledem navazuje na hliníkový prototyp Scottu, který v minulé sezóně sedlal Brendog. Subtilnější trubky a výrazná podoba s méně zdvihovými koly od Scottu, ať již je to Genius či Ransom, je nepopiratelná.

Foto: SCOTT / Keno Derleyn

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí