reklama

Pozvánka: Moravsko-Slovenský FiveTen shop.sk cup Kouty nad Desnou

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 14.6.2019

Tak se zase hlásíme po dlouhé pauze, kterou jsme trávili na sjezdových tratích Slovenského (Mráznica + Polomka) a Světového poháru (Maribor + Leogang).

Snažili jsme se získat nové zkušenosti, obhlédnout co frčí za trendy ve stavbě tratí a jak je to se zájmem sjezdařů, kteří prý „vymírají“.
Každopádně jsme zjistili, že to není pravda a že je stále spousta sjezdařů, kteří občas nakouknou v rámci tréninku do endura, ale pak se rádi vrátí na ten správný adrenalinový kopec obklopený diváky.
Situace s pohárovým závoděním v ČR není zrovna růžová a tak věřím, že právě jubilejní 10.ročním MSDH Cupu, přiláká do Koutů nad Desnou všechny milovníky odpružených speciálů.
Rádi ale uvidíme i enduro kola, pro které jsme vypsali zvláštní kategorii.

Registrovat se můžete na webu: http://www.moravskoslovenskydhcup.eu/…s/people/new, nebo přímo na místě v Koutech v sobotu dopoledne. Na zaregistrované jezdce přes web čeká tradiční dárek od Monster energy.
Na vítěze čekají opět finanční prémie, poháry a pěkné věcné ceny od Specialized, Monster energy, Meatfly a samozřejmě FiveTenshopu.sk.

Tak snad se všichni potkáme 23.6. v Koutech nebo 7.7. Velká Rača.

Srdečně zve Zdenál

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí