Pozvánka: Kupkolo.cz MTB Trilogy na zkoušku

Autor: Pavla Hajpišlová, vydáno: 17.6.2019

Vyzkoušejte si Trilogy v poslední etapě a za rok naostro!

Ještě nikdy jste nejeli čím dál opěvované Trilogy a jste jedním z mála enduristů, kterým doma nevisí startovní číslo z tohoto závodu? Velká škoda, ale vše se dá ještě napravit. Organizátoři závodu se ještě stále těší na ty, kteří vyrazí na trať jak celého etapáku, tak třeba jen poslední etapy. Třetí etapa s názvem Vraní hory je ideálním začátkem proto, abyste vkročili do nepoznané vody a pomalými krůčky se dostali na celý závod, který ve Střední Evropě nemá obdoby.

„Je to prdel, plná nevšedních zážitků v kombinaci s pěknými pohraničními traily s úžasnými výhledy. Trilogy není pro ubulánky, bolí to, solí to, prostě každej den vydáš ze sebe maximum, sáhneš si i na dno. Vyhraje nejlepší!!! Takže se uvidíme, bude to boží a #hustokrutopris­ny,“ nejen od srdce prohlašuje zkušený endurista Franta Žilák.

Během této etapy vás čeká 10 až 12 RZ, krásné výhledy a pro kolegy enduristy velice oblíbené bufety. Není na co čekat, registrace stále frčí a my se na vás budeme těšit buď 3. července na startu prologu, nebo 6. července na trati Vraních hor.

Za Trilogy tým Pavla Hajpišlová, PR manažerka závodu.



Více info na mtbtrilogy.cz či na FB mtbtrilogy.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí