Tomáš Slavík opět vítězí ve Francii - již potřetí v řadě!

Autor: Tomáš Slavík, vydáno: 17.11.2021

Téměř po čtyřech letech se Tomáš Slavík vrátil do dějiště jednoho z nejlepších městských sjezdů v Evropě a to do Grasse ve Francii. Jedna z nejlepších tratí, spousta kvalitních francouzských a zahraničních závodníků a parádní výhledy jižního pobřeží. Tomáš Slavík jezdil celý den perfektně a dokázal tak zvítězit již potřetí v řadě a to víc než o 3 vteřiny! Parádní zakončení letošní sezóny...

    

"V Grasse už jsem nebyl pořádnou řádku let a skoro jsem zapomněl jak je zdejší trať rychlá a brutální v sekci se schody. Je to už doopravdy velká trať, na kterou musí mít člověk i pořádný kolo s většíma zdvihama. Fakt jsem se tam těšil a zárověň jsem se těšil na první test mého nového kola na města, se kterým bych chtěl závodit většinu velkých městských sjezdů. Den závodu byl pro mě trochu hektickej, jelikož po první tréninkové jízdě mi naložili pořadatelé kolo na jeden z přívěsů, který vyvážel kola nahoru a bohužel v nejrychlejší pasáži moje kolo vypadlo na silnici a docela to schytalo. Zázračně bylo zničené jen přední kolo, plášť a uhnutý řidítka. Naštěstí se nám podařilo dát vše dohromady a stihl jsem ještě na rychlo dvě tréninkový jízdy. Nebyl to zdaleka ideál, ale lepší než nic."

"V kvaldě jsem si ještě vyzkoušel různý stopy a potvrdil si je. Ve finále jsem pak otevřel plnej a bylo z toho první místo o víc než 3 vteřiny, což je skvělej výsledek. Je super ukončit sezónu nějakým hezkým výkonem, protože do tvrdé zimní přípravy se kapka motivace vždycky hodí. Díky všem, co mi pomohli opravit kolo a sehnat náhradní díly... organizátorům pak velkej palec nahoru za organizaci! Byl to parádní závod!"

Sezóna 2021 je u konce a tohle byla poslední tečka za tímto nadprůměrně úspěšným rokem. Děkujeme všem za přízeň a vidíme se již brzy ve 2022. 

Pro více informací o Tomáši Slavíkovi sledujte jeho sociální sítě:
www.tomasslavik.com
www.facebook.com/TomSlavik63
www.instagram.com/TomasSlavik63
www.youtube.com/TomasSlavikDotCom

Foto: Stupefix, Freekor

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Roman 18.11.2021 000 9:34

    Dobře Datel! Ty schody jel v hrozným kalupu. A taky by mě zajímala recenze nových ghostu.

    • profilová fotka Keli 18.11.2021 000 12:34

      Recenze bude brzy, kolo mám už nějakou chvíli k dispozici.

  • anonymní uživatel Fujar_a_ja (mam (a) alenedam.cz) 18.11.2021 000 11:23

    "Price money", no já padnu :D. Frantíci by se už mohli té svojí staleté nechuti k angličtině konečně zbavit, dělají si akorát ostudu ("price" vs "prize").

  • anonymní uživatel Lenny (Nuda (a) slapanihromada) 18.11.2021 000 13:19

    Čekal jsem nějaký záludnosti. Hrozná otrava na t koukat. Šlapání tři prdele, dvoják, šlapání na tři prdele, schody, zase šlapání, dvoják. Zabitých pár minut života. Nebo sem koukal na tour? Ne,to datel nejezdí...takže to musel být citidouvnhil. S rozmachem cyklistiky a dostupností kol dostává bajkování strašně na prdel...změkčuje se to, kde jsou nějaký výzvy, náročnost. Jediná výzva je honit se stopkama, o technický náročnosti nemůže být řeč. A teď do mě, vy cykloturisti, je tu jen pár bajkerů, zbytek rychlokvašky pro které je tohle video o jízdě do krámu pro housky noční poluce...

    • anonymní uživatel Shu Lin 18.11.2021 000 20:14

      Je pravda ze 2 skoky je žalostně málo, ale je vidět ze datel má nadupano jak hovado! Celkem překvapivé po tom čtení na FB o kapackach na covidu O_o

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 19.11.2021 000 10:12

    ...taky jsem si na začátku říkal, že to trochu vypadá jako sprint. To dlouhý schodiště ale bylo teda hodně hustý.

  • anonymní uživatel Ádoš 19.11.2021 000 12:02

    Frantíci se maji rádi, přece si nepostaví trať, kde se pak půlka žabožroutů zkriplí, to by pak chodili za ruce jak Jimmy a Timmy.
    Trať podle helmetcamu "jezditelná" pro většinu bikerů....jen by byli v cíli o 5-8 vteřin později a o to jde až na prvnim místě :-)
    Datel je borec, ať ti to jezdí ďáble!

    • anonymní uživatel Roman 22.11.2021 000 3:34

      Až na to, že mají nejtěžší tratě v Evropě ;)

  • anonymní uživatel Ádoš 26.11.2021 000 11:00

    ale jestli vidím dobře, tady se jel Downtown - hodnotím trať, ne Chatel

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí