reklama

Novinka: Giant Trance X E+ - poslední novinka pro rok 2022

Autor: Keli, vydáno: 26.1.2022

Koncem listopadu představil Giant nový Trance X Advanced E+ postavený na karbonovém rámu, nyní, pár měsíců poté, představuje kolo, které má velmi podobný název jen v něm chybí slovíčko Advanced. Co to znamená? Modří již tuší. Ano, je to verze s rámem z hliníkové slitiny. Jaká je?

V čem je jiný? Je to jednoduché. Jen v materiálu rámu, Giant Trance X E+ je postaven na hliníkovém rám ALUXX SL s karbonovým horním vahadlem (použita technologie Advanced Forged Composite). Jinak se ale jedná o totožné kolo, stejné jako jeho karbonový bratříček. 

Nechybí moderní trailová geometrie, nový motor SyncDrive Pro Yamaha s menší hmotností i rozměry (kroutící moment 85 Nm). Motor pohání eletřina z integrované baterie EnergyPak Smart s kapacitou 750 nebo 625 Wh. Pokud by to bylo uživateli málo, lze kapacitu navýšit pomocí přídavné baterie EnergyPak Plus 250 Wh. 
Zapínání a volba jednotlivých režimů je možná buď přes ovládání RideControl Ergo 3 umístěného na řídítkách na levém gripu a nebo přes ovládání resp. LED displej RideControl GO přímo na horní rámové trubce.

Hliníkový Trance má obdobnou geometrii jako jeho karbonový souputník a ani zde nechybí nastavení geometrie pomocí tzv. flip chipu (k dispozici jsou dvě pozice - Low a High). Odpružení sází na klasiku, systém Maestro, který zajistí zdvih zadní stavby 140 mm, vepředu mu sekunduje vidlice se 150 milimetr zdvihu. 

Ceny

Pro český a slovenský trh budou v nabídce tyto 3 modely:

Model Cena v Kč Cena v EUR
Trance X E+ 1 159 999 Kč 6 269 EUR
Trance X E+ 2 140 999 Kč 5 529 EUR
Trance X E+ 3 127 999 Kč 4 999 EUR
 

Hledáš další informace? Klikej zde.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí