reklama

Enduro - Trutnov Trails - dnes spouští registraci, 400 míst k dispozici

Autor: Keli, vydáno: 15.12.2022

Úder dnešního poledne se spouští registrace na 6. ročník Enduro - Trutnov Trails, závodu v okolí trutnovských trailech. Letošní ročník bude oproti všem předchozím unikátní, poprvé se jede na dva dny, část na oči, část s tréninkem.

     

Hlavní pořadatel Přemek Tejchman systém závodu popisuje následujícím způsobem: "První závodní den se pojede bez předešlého tréninku. Bude na vás čekat několik erzet, které pojedete tzv. na oči. Druhý den už budete vědět do čeho jdete, protože si zopáknete, co se jelo v sobotu a jako bonus přidáme jednu novou erzetu, ať si nejste zas tak moc jistí. A navíc většina tras bude zbrusu nových a pojedou se úplně mimo traily."

Letošní ročník se podařil, soudě dle reportu od Míši Jánské, která o závodě napsala: "... A závodění na šutrech je v porovnání s měkkou hrabankou o chlup náročnější a nebezpečnější. Je to jiné, je to výživné, ale náramně zábavné. Zahájení sezóny v topu, ale už teď se těším na další ročník tohoto závodu."

Zásadní informace

Registrace se spouští dnes 15.12.2022  ve 12:00, počet míst je omezen na 400 účastníků a termín závodu: 22. až 23. dubna 2023.
Registrační odkaz: registrace.sportsoft.cz.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí