Dual nám klepe na dveře aneb 4X také povstal

Autor: Martin Hůle, vydáno: 18.3.2015

Začínají se nám pomalu plnit kalendáře všemožnými závody a akcemi, minulý rok se nám navrátil na scénu Dual a tak tento rok kromě 6-ti dualových sobot budou probíhat i tři fourcrossové neděle.





Otevři kalendář, nalistuj si květen a piš 2. května Ghost Dual Cup v Dobřanech u Plzně a když už začít sezonu tak pořádně, takže hned v neděli 3. května se jede první Ghost 4X, taktéž v Dobřanech.
Druhý závod Ghost Dual Cupu se nám posune do severního cípu republiky a to do Ústí nad Labem kde se 16. května pojede Dual v rámci pátého ročníku bike festivalu UL-LET a nebude to ledajaký závod, pojede se městem a za umělého osvětlení.





Dále popojedeme blíže ke středu naší republiky a to přesně do Kosmonos u Mladé Boleslavy kde se 13. června pojede třetí závod Ghost Dual Cupu a hned v neděli 14. června se zde pojede Ghost 4X Cup číslo dvě.

Skoro po měsíci přesněji 11. července se podíváme ke klukům do Litoměřic, kde nás čeká již čtvrtý závod Ghost Dual Cupu.





Další Dualo-Fourcrossový víkend se odehraje 11. a 12. srpna v Jablonci nad Nisou. Ghost Dual číslo pět a k tomu na neděli Ghost 4X velké finále a to nikde jinde něž na dnes již legendární trati JBC Revelation.

A velké finále se pojede stejně jako v loňském roce, v Praze na Zličíně, kde bude pro změnu přidáno finále poháru v XC Eliminátoru.





Pořadatelé všech závodů si připravují i doprovodné kategorie jak pro děti tak i pro starší ročníky narození ;-) … neboj se tedy zúčastnit. Seriál Ghost Dual Cup a Ghost 4X Cup jsou opravdu pro každého.

Pro bližší informace sleduj našeho mediálního partnera Dolekop.com a teké oficiální Fan Page Facebook.com/du­alcup

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel cibrut 18.3.2015 v 12:58

    Pls tuší někdo, kde ta dualka na Zličíně je? Je to někde poblíž místa kde byly (nebo ještě jsou, nevim, roky jsem tam nebyl) zličínský dirty? Ideálně stačí místo na mapě v podobě GPS souřadnic. Díky!

  • anonymní uživatel Mateo (dualcup (a) email.cz) 18.3.2015 v 13:50

    cibrut: ulice za dolejšákem a pak asi tak 100m pěšky... 50.069177, 14.286206

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí